YENİ MODELLER › 2016 yılında piyasaya çıkması planlanan yeni E serisi düz 6 silindirli motora sahip olacak...

2016 yılında piyasaya çıkması planlanan yeni E serisi düz 6 silindirli motora sahip olacak...

11 Kasım 2013 / 14:37 Yeni jenerasyon E serisi markanın söylentisine göre sıralı 6 silindirli motora sahip olacak... Yeni emisyon düzenlemelerinden sonra bu haber çevrecilerin canını sıkacakmışa benziyor!

2016 yılında piyasaya çıkması planlanan yeni E serisi düz 6 silindirli motora sahip olacak...

Marka aldığı yeni karara göre 90'lı yılların ortasında ürettiği 6 silindirli motor sistemine geri dönüş yapacak. Yeni nesil motor sistemine geçiş yapmayı planlayan Mercedes, bu geçiş dönemine ilk adımı 2016 yılında üretilmesi plananan E-serisi ile yapacak.
Makyajlı C serisi 2017 yılında piyasaya sürüldüğünde yeni jenerasyon Mercedes motorlarından üzerine düşeni alacak ve 3 silindirli motora sahip olacak.
2016 E serisi ve 2017 C serisinde ekstradan "Otoban Sürücüsü" programı olacak ve bu sürüş asistanı sürücüye otobanda araç kullanım kolaylığı sağlayacak.
Markadan gelen son haberlere göre geçtiğimiz günlerde fotoğrafları yayınlanan yeni C serisinin C63 AMG versiyonu 4.0 litre hacminde V8 twin-turbo motora sahip olacak. Motor bu gücünü tekerleklere 7 ileri çift kavrama şanzımanı ile iletecek. Otomobil standart olarak arkadan itişli ama opsiyonel olarak dört çeker de tercih edilebilecek. 2017 model C63 AMG hakkında ise 9 ileri çift kavrama şanzımana sahip olacağı ve 2017 model C-serisi şarj edilebilir hibrid teknolojisine sahip modellerden oluşağı alınan son duyumlar arasında...

 

ÇOK OKUNANLAR