SEKTÖREL › Accent Blue ve i20 güncellendi...

Accent Blue ve i20 güncellendi...

04 Mayıs 2013 / 20:56 Hyundai'nin i20 ve Accent Blue modelleri, yeni donanımlara ve özelliklere kavuştu

Accent Blue ve i20 güncellendi...
Hyundai en önemli iki modelinde dikkat çeken bazı yenilikler gerçekleştirdi. Hyundai i20, artık daha çok keyif veren donanımlar sunarken, Accent Blue da ailelerin konforu için bir takım değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Yenilenen donanım seviyelerine göre "Sense" paketinden itibaren LED gündüz farlarına ve Navigasyon özellikli dokunmatik ekranlı multimedya sistemine kavuşan i20'nin başlangıç paketi olan Jump seviyesinde artık, direksiyondan kumandalı 4 hoparlörlü ve MP3 çalarlı müzik sistemi, iPod ve Aux bağlantısı ve sürücü koltuğu yükseklik ayarını standart olarak sunuluyor. Bir üst donanım paketi olan Sense seviyesindeyse dokunmatik ekranlı, SD kart ve DVD okuyuculu navigasyonlu müzik sistemi, sis farları ve entegre LED gündüz farları yer alıyor. Yeni i20'nin 1.4 litre benzinli motor ve otomatik şanzımanlı versiyonuyla alınabilen "Vision" isimli yeni paketindeyse geri görüş kamerası ve kırmızı-siyah koltuk döşemeleri bulunuyor. Elite donanım seviyesiyse çok daha zengin ekipmanlara sahip.

1.2 litre ile 1.4 litrelik benzinli ve 1.4 litrelik turbodizel motor seçenekleriyle alınabilen i20, 30.400 TL'den başlayan fiyat etiketleri taşıyor.

Yenilenen görüntüsü ve eklenen donanımlarla daha etkileyici bir hale gelen Accent Blue ise modern LED'li gündüz farlarına ve mercekli far yapısına kavuştu. Elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalarla kullanıcısına kolaylık sunan Accent Blue'nun aynalarında sinyaller de bulunuyor. Mode Plus donanım seviyesinden itibaren 16 inç, sekiz kollu alaşımlı jantlarla sunulan otomobil, tıpkı i20'de olduğu gibi "Mode Plus" versiyonundan itibaren DVD ve navigasyon özellikli ve dokunmatik ekranlı bir multimedya sistemi de sunuyor. SD kart yuvası ve USB gibi özellikler de sunan bu ünite aynı zamanda Bluetooth ve iPhone/iPod bağlantılarını da içeriyor.

Yeni 1.4 litrelik benzinli ve 128 beygirlik güçlü bir 1.6 dizel motorla alınabilen Accent Blue, "Biz", "Mode", "Mode Plus" ve "Prime" olmak üzere toplam 4 farklı donanım seviyesiyle sunuluyor ve 38.400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

ÇOK OKUNANLAR