GÜNDEM › Aston Martin Türkiye’ye geri döndü

Aston Martin Türkiye’ye geri döndü

21 Mayıs 2015 / 18:46 Yeniköy Motors'un bünyesinde bulunan Aston Martin Türkiye, İstanbul Autoshow'da yer aldı

Aston Martin Türkiye’ye geri döndü

Yeniköy Motors, 24. yılında Aston Martin işbirliğinin heyecanını yaşıyor. Yeniköy Motors, Aston Martin’in Türkiye’deki tüm haklarının sahipliği anlaşması sonrasında D&D Motor A.Ş.‘yi kurarak Aston Martin Türkiye’yi bünyesine aldı. Aston Martin Türkiye, “Güç, Güzellik ve Ruh” marka sloganlarının yansıması olan modellerini, İstanbul Autoshow 2015’te sergiledi. Autoshow 2015 Aston Martin Türkiye standında, sınırlı sayıda üretimi gerçekleştirilecek “Lagonda Taraf” ve yalnızca 100 adet üretilen, yarıştan ilham alınarak tasarlanan bugüne kadarki en güçlü Vantage GT12, Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı.

Aston Martin Tasarım Direktörü Marek Reichman, “Bugün İstanbul’da, satışları çoktan tükenen ve uzun bir alıcı bekleme listesine sahip olan, pistlere odaklanan Vantage GT12 özel versiyonunun ve süper büyük araç modeli, “en hızlı araçların en iyisi” unvanını hak ettiğini düşündüğümüz yeni ve özel Lagonda Taraf’ın en yeni, en etkileyici tasarım çizgilerini gururla sunuyoruz.” dedi.

Türkiye’de ilk kez Autoshow’a katılan Reichman, şirketin yeni CEO’su Dr. Andy Palmer tarafından yaratılan lüks spor otomobil markasına yönelik yeni vizyonu ve yönelimi de özetledi.

Aston Martin, yakın gelecekte önemli ölçüde, 102 yıllık geçmişindeki en büyük yatırım planıyla geliştirilen yeni ürün dalgasını oluşturmaya odaklanacak. 10 yıllık sürenin sonunda, mevcut serideki her bir model yenilecek ve üç taneye kadar yeni model serileri eklenecek.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR