YENİ MODELLER › Astra yeni yıl için yeni motor seçenekleri ve iyileştirilmiş teknoloji sunacak!

Astra yeni yıl için yeni motor seçenekleri ve iyileştirilmiş teknoloji sunacak!

12 Kasım 2013 / 08:52 2014 Opel Astra, yeni motor seçenekleri ve iyileştirilmiş teknolojisi ile satışa sunulacak...

Astra yeni yıl için yeni motor seçenekleri ve iyileştirilmiş teknoloji sunacak!

Opel Astra yeni yıla yeni motor seçenekleri ile giriyor. Yenilenen Astra'nın dış tasarımında bir farklılık göze çarpmazken otomobilin iyileştirilmiş teknolojisi ve alternatif motor seçenekleri segmentindeki rakiplerini zorlayacağa benziyor.

Yeni motor seçeneklerinden bahsetmek gerekirse Opel'in Insignia ile tanıttığı 1.6 litrelik dizel motoruna Astra yeni modeliyle sahip olacak. Bu motor 1.6 litre hacminde ve 136 bg güç 320 nm tork üretiyor. Otomobilin 0'dan 100km/s hıza ulaşması 10.3 sn iken maksimum hızı da 200 km/s olarak sınırlandırılmış. Bu motor ile marka yakıt tüketimi bakımından çağ atlar nitelikte, otomobilin ortalama yakıt tüketim verisi 3.9lt/100km ayrıca karbondioksit salınımı 104g/km.

Otomobilin içine bakıldığında ise IntelliLink multimedya sistemi 7 inçlik dokunmatik ekranıyla dikkat çekiyor. Giriş seviyesinde CD player ve Bluetııth/USB/AUX bağlantısı sunuyor. Avrupa'daki modellerde ise Navi 950 GPS sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.

Astra'ya eklenen yeni donanım paketi Active'de ise LED gündüz farları, piano black trimler, kumaş-deri karışımı koltuklar ve IntelliLink multimedya sistemi sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR