
Audi A8 W12 Exclusive Limited Series
15 Kasım 2013 / 12:26 Audi'nin amiral gemisi olan A8 modeli, eklenen lüks donanımları ile tüm dünyaya toplam 50 adet satılacak...

Geçtiğimiz tarihte baştan aşağıya yenilenen Audi A8'e markadan yeni ve lüks donanımlar eklendi. Yeni hali ile A8'den tüm dünyaya satılmak için 50 adet üretilecek.
Özel donanım listesine sahip olan A8, 6 litrelik W12 silindirli motora sahip olacak. Otomobil alışılmış olan A8'in "Long" adı verilen şasesi üzerine üretilecek. A8 Exclusive Audi'nin Neckarsulm Quattro GmbH fabrikasında üretilecek.
50 adet üretilecek olan A8 Exclusive'in üretimine 2014 yılının Mart ayında başlanacak. Audi'nin bu model için sadece koltukların döşemesini gösteren iç detay fotoğrafını yayınlaması dikkat çekici.
Fotoğraftada dikkatinizi çekecek gibi olan koltukların döşemesi oldukça etkileyici gözüküyor. Otomobilin koltukları özel Anilin deri ile kaplı. Derinin ekranda gözüken renginin adı ise Agatha Konyak'ı rengi.Ayrıca koltukların tasarımlarıda dünyaca ünlü İtalyan mobilya tasarımcısı Poltrona Frau'ya ait.
Otomobilin koltukları ile otomobilin gri iç detayları birbirine uyum iyi derecede uyum sağlamış. Granit gri renkli gölgelemeler ve otomobilin direksiyonunda, kapı içlerinde, otomobilin ahşap kaplı bölümlerinde oldukça şık bir şekilde konumlandırılmış.
Audi yaptığı açıklama ile 50 adet üretilmesi planan A8 Exclusive'i diğer A8'lerden ayırmak için bazı farklı logolar ve kapı eşikleri kullanacak ve otomobilin dış tasarımında herhangi bir değişiklik olmayacak.
-
Porsche'den süperspor konsepti
Porsche, ortadan motorlu süperspor otomobil vizyonunu Mission S konseptiyle ortaya koydu
-
Volvo'lar eşit düzeyde koruma sağlıyor
Volvo Cars'ın araştırması, kadın ve erkek yolcular için güvenlikte sağlanan gelişimi ortaya koyuyor
-
Yeni Audi Q4 e-tron Türkiye’de
Yenilenen Audi Q4 e-tron, 4.3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu
-
Mercedes-AMG’den 1169 HP’lik elektrikli SUV
AMG tarafından sıfırdan geliştirilen elektrikli GT SUV 710 kW hızlı şarj kapasitesiyle öne çıkıyor
-
OMODA | JAECOO'dan L4 seviyesinde Robotaxi
OMODA | JAECOO, mobil uygulamayla çağrılabilen ve sürücüsüz ulaşım için geliştirilen Robotaxi modelini Çin’de tanıtacak
-
Jeep, 2030’a kadar ürün gamını 6 modele çıkaracak
Yeni nesil Renegade’in geri dönüşüne hazırlanan Jeep, Avrupa SUV pazarının yüzde 90’ına hitap etmeyi hedefliyor
-
Ford EV Club elektrikli araç kullanıcılarına özel avantajlar sunuyor
Ford Türkiye, şarj indirimleri, ücretsiz otopark ve özel deneyimleri bir araya getiren Ford EV Club platformunu kullanıma açtı









































PORSCHE MISSION S CONCEPT
FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT