YENİ MODELLER › Audi R8 China Edition

Audi R8 China Edition

08 Aralık 2012 / 02:20 Çin'e özel olarak geliştirilen Audi R8 China Edition, farklı tasarım detaylarıyla öne çıkıyor

Audi R8 China Edition
Kısa bir süre önce makyajlanan Audi R8, China Edition adlı özel üretim versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Malibu Mavisi ve Suzuka Grisi gibi iki farklı renkle satılacak olan otomobilin spoyleri karbon fiberden üretilmiş. Jantlar içinse 19 inçlik boyut ve mat siyah renk uygun görülmüş.

İç mekana geçildiğinde, deri ve alkantara kaplamaların koltuklarda ve kokpitte harmanlandığı görülüyor. Ayrıca vites konsolu ve kapı kollarında da karoser rengiyle aynı renkler kullanılmış. Vites topuzunaysa, sadece 80 adetle sınırlandırılan olan otomobilin seri numarası yazılmış. Bunun yanında Audi, Çin kültürüne olan saygısını göstermek için, Çinliler tarafından uğursuz olduğuna inanılan 4 rakamını hiçbir zaman vites topuzunda kullanmayarak küçük bir jest yapmış.

Audi R8 China Edition’ın kaputunun altında ise 5.2 litrelik V10 benzinli motora yer verilmiş. Motor 525 bg güç ve 530 Nm tork üretirken, R tronic şanzıman ve quattro sistemiyle gücünü dört tekerleğe birden aktarıyor. Bu özel R8, 0’dan 100 km/s hıza ise 3.9 saniyede çıkıyor.

Haber: Kerem TOKMAK

ÇOK OKUNANLAR