
Audi’den RS atağı!
29 Mart 2014 / 00:27 Audi neredeyse her modelinin RS versiyonunu üretmeye hazırlanıyor

Audi’nin teknik gelişim departmanının başında yer alan Ulrich Hackenberg, markanın model geleceği ile ilgili olarak Car&Driver’a yaptığı açıklamada, “Neredeyse her araç gamının zirvesinde yer alacak bir RS modeli olacak.” şeklinde konuştu. Henüz resmi bir bilgi olmasa bile, sıradaki RS ürünü RS3 olabilir.
Hackenberg ayrıca MLB Evo olarak da adlandırılan ikinci jenerasyon MLB platformunu da doğrularken, bu yeni platformun üzerinde yer alacak ilk modelin 2015 yılında ortaya çıkacağı söylenen yeni jenerasyon Q7 olacağını açıkladı.
Yeni bir motor ailesinin de bilgisini veren yönetici detaylı bilgi vermekten kaçındı, ancak yeni motorların Audi ve Porsche’nin ortak çalışması sonucunda ortaya çıkacağının bilgisini verdi.
Motorlar hakkında, Nanuk konseptinde kullanılan V10 TDI motorun “rahatlıkla üretilebileceğini” açıklayan yönetici, sözlerini firmanın bu motora henüz yeşil ışık yakmadığını belirterek tamamladı.
Haber: Ege Geçyatan
-
OMODA 5 Ultima Türkiye'de...
OMODA 5, en üst donanım seviyesi olan Ultima ile Türkiye’de satışa sunuldu
-
Neue Klasse i3 sahneye çıktı
BMW'nin ikinci "Neue Klasse" modeli olan tamamen elektrikli i3 tanıtıldı. İşte elektrikli 3'ün detayları...
-
DS 7 yeni neslinde elektrikleniyor
DS Automobiles, N°7 ile kompakt SUV segmentindeki varlığını güncelliyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS