GÜNDEM › BMW 3-serisi LWB

BMW 3-serisi LWB

07 Nisan 2012 / 02:24 Yeni BMW 3-serisinin Çin pazarı için uzun dingil mesafeli bir versiyonu geliştirildi

BMW 3-serisi LWB
Tüm otomotiv markalarının artık çok önem verdiği Çin pazarında büyük otomobiller büyük ilgi görüyor. Bu hızlı büyüyen pazarda lüks sınıftaki otomobillerin özellikle uzun dingil mesafeli versiyonları tercih ediliyor. BMW, Çin pazarında satılmak üzere tıpkı 5-serisi gibi 3-serisinin de uzun dingil mesafeli bir versiyonunu geliştirdi. Bu otomobil, Beijing'de gerçekleştirilen Auto China 2012 fuarında gün ışığına çıktı.

Yeni neslinde boyutları büyüyen BMW 3-serisinin uzun dingil mesafeli versiyonunun uzunluğu ekstra 110 mm daha fazla. Aynı fazlalık dingil mesafesinde de bulunuyor ve bu da otomobilin arka koltuğunda standart modelden çok daha iyi bir diz mesafesi sunmasını sağlıyor. Uzun dingil mesafeli 3-serisi standart modelden, artan boyunun yanısıra C-sütununda yer alan ve arkaya doğru uzanan krom detay ve bagaj kapağındaki Çince karakterlerle de ayrılıyor.

Çinli müşterilerin isteği doğrultusunda çok zengin bir konfor donanımıyla sunulan uzun boylu 3-serisi üç farklı motor seçeneğine sahip. 184 bg gücünde 320Li, 245 bg gücünde 328Li ve 306 bg gücünde 335Li versiyonları bulunan otomobilin tüm motor seçeneklerinde 8-ileri otomatik şanzımana görev verilmiş.

ÇOK OKUNANLAR