
BMW tutkunları “Happy BMW Hour”da buluştu
12 Ağustos 2018 / 17:31 Borusan Otomotiv, ‘Happy BMW Hour’ davetinde, yeni BMW i8 Roadster modelini tutkunlarıyla buluşturdu

Borusan Otomotiv, iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok önemli ismi “Happy BMW Hour” buluşmasında bir araya getirdi. Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Vahabzadeh, Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, BMW / MINI / BMW Motorrad Genel Müdürü Uğur Sakarya’nın ev sahibi olduğu davete katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.
Sunset Grill&Bar’ın eşsiz atmosferinde ve muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde eğlenceli bir gece yaşayan davetliler aynı zamanda yeni BMW i8 Roadster’ı yakından tanıma fırsatı buldu. Geleceği bugüne taşıyan teknolojisi, sportif tasarımı ve üstü açık sürüş keyfini elektrikli sürüş deneyimiyle birleştiren yeni BMW i8 Roadster katılanların ilgi odağı oldu. İki koltuklu bir spor otomobil olan BMW i8 Roadster’ın yenilikçi plug-in hybrid motoru 374 bg güç ve 570 Nm tork üretirken, otomobilin 0’dan 100 km’ye yalnızca 4,6 saniyede ulaşmasını sağlıyor.
-
Toyota, marka değerinde 22 yıldır zirvede
Toyota, nterbrand’in raporuna göre üst üste 22’nci kez dünyanın en değerli otomotiv markası seçildi
-
İngilizler JAECOO 7'yi sevdi
JAECOO 7, Eylül ayındaki 6.489 adetlik satışla İngiltere pazarında dördüncü sıraya yerleşti
-
Zamansız zarafet teknolojiyle buluştu
Mercedes-Benz, markanın mirasını geleceğe taşıyan konsept modeli Vision Iconic'i tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS