
BMW ve MINI 15 yeni önden çekişli model üretecek
13 Şubat 2014 / 19:15 BMW’nin merakla beklenen 2-Serisi Active Tourer modeli önden çekiş furyasının başını çekecek

BMW’nin gelişim şefi Herbert Diess Alman üreticinin model gamını genişleterek toplam 30 arkadan itişli ve 15 önden çekişli modele sahip olacağını açıkladı.
BMW’nin önden çekiş saldırısına hazırlanın, çünkü Diess’in bahsettiği 15 yeni önden çekişli modelin en az beş tanesi BMW amblemine sahip olacak. Diğer modellerin önünü açacak model ise BMW 2-Serisi Active Tourer olacakmış gibi görünüyor. Model henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa bile, bizim de daha önce casus fotoğraflarını yayınladığımız otomobil üretime neredeyse tamamen hazır.
Önümüzdeki ay Cenevre’de tanıtılması planlanan BMW 2-Serisi Active Tourer’ın satışına önümüzdeki yaz başlanması bekleniyor. İlk olarak 5 kişilik versiyona sahip olacak olan otomobilin 7 kişilik versiyonunun ise takip eden aylarda ortaya çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Önden çekişli olmasına rağmen, Active Tourer BMW mühendisleri tarafından, “atletizm, dinamizm ve BMW genleri göz önünde bulundurularak tasarlandı” cümlesiyle betimleniyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Yeni BMW X5'te seçenek bolluğu
BMW'nin Neue Klasse dönemine güçlü bir giriş yapan X5, 5 farklı motor tipiyle yollarda olacak
-
IONIQ 3 kullanıcıyı merkeze alıyor
Yeni IONIQ 3, bağlantılı teknolojileri ve kullanıcı deneyimi odaklı yaklaşımıyla öne çıkıyor
-
Volvo'dan caz festivaline tam destek
Volvo Car Türkiye, İstanbul Caz Festivali sponsorluğunu 15'inci yılına taşıdı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS