
Corolla Hatchback'e "What Car?" ödülü
26 Ocak 2025 / 20:54 Toyota Corolla Hatchback “What Car?” Yılın Aile Otomobili ödülüne layık görüldü

Toyota’nın Corolla Hatchback Hybrid modeli, prestijli “What Car?” Yılın Aile Otomobili Ödülünü kazandı. Otomotiv dünyasının saygı duyulan araç satın alma yayınlarından olan What Car? bu yıl 48'ncisi verilen ödüller öncesinde birçok modeli, halka açık yollarda ve özet test pistinde 12 ay boyunca değerlendirdi.
Toyota’nın 5. Jenerasyon Hybrid teknolojisiyle donatılan Corolla Hatchback Hybrid, performansı ve verimliliği bir arada sunarak değerlendirmelerde ilk sırada yer aldı. 140 HP gücünde 1.8 litrelik tam hibrit motora sahip olan Corolla Hatchback Hybrid, keyif veren sürüş performansının yanı sıra WLTP ölçümlerine göre 4.5 lt/100 km gibi düşük ortalama tüketimiyle de öne çıkıyor.

Yılın Aile Otomobili Ödülü’ne layık görülen Corolla Hatchback Hybrid, yetmiş yıl boyunca dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilen Corolla’nın efsanevi mirasını günümüzde de taşımaya devam ediyor. Dinamik tasarımıyla çevik sürüşe sahip olduğunu gösteren Corolla Hatchback Hybrid, jüri üyelerini yüksek verimliliğiyle birlikte sürüş konforu, sportif direksiyon tepkileri ve içeride kullanılan üst düzey kaliteye sahip materyalleriyle de etkiledi.
Türkiye’de de Flame ve Passion X-Pack olmak üzere iki donanım seviyesiyle sunulan Corolla Hatchback Hybrid, her iki versiyon seçeneğinde de zengin donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu modelde çift bölgeli otomatik klima, 10.5 inç Toyota Touch 2 Multimedya Sistemi, 12.3 inç renkli gösterge ekranı, Sesli Komut Sistemi, kablosuz Apple CarPlay/Android Auto akıllı telefon entegrasyonu ve Toyota Safety Sense 3 gibi birçok özellik standart olarak sunuluyor.
Hybrid Passion X-Pack versiyonunda ise deri/kumaş koltuk döşemeleri, ambiyans aydınlatma, sürücü/ön yolcu koltuk ısıtma, kablosuz şarj ünitesi, 17 inç alüminyum jantlar, elektrikli açılabilir cam tavan, karartılmış arka/yan camlar ve akıllı giriş sistemi gibi özellikler ekleniyor.
-
Audi’den 1001 beygirlik süperspor
Audi, sadece 499 adet üretilecek 1.001 HP gücündeki hibrit süper otomobili Nuvolari’yi tanıttı
-
Yeni Toyota Hilux Ağustos’ta geliyor
Elektrikli versiyonu da olan yeni Hilux, ülkemize hafif hibrit motorlu 4x4 versiyonuyla gelecek
-
Mercedes-Benz’den 140 adetlik özel seri
Mercedes-Benz, C 200 4MATIC 140th Year Edition modelini Türkiye’de satışa sundu
-
Audi R26 Showcar İstanbul’da sergilendi
Audi’nin Formula 1’e dönüşünü simgeleyen R26 Showcar, İstanbul’da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı
-
Yerli üretim Honda PCX125 satışa sunuldu
Honda’nın Türkiye’de üretilen ilk motosiklet modeli PCX125 satışa sunuldu
-
Yeni GLB'nin benzinli versiyonu da Türkiye'de
Elektrikli GLB'nin ardından hafif hibrit teknolojili GLB 220 4MATIC AMG’de Türkiye’de satışa sunuldu
-
Skoda Epiq’in seri üretimi başladı
Markanın yeni MEB+ platformu üzerine geliştirilen modelin 2027 yılının ikinci yarısında Türkiye pazarına sunulması planlanıyor
-
Yeni Audi Q7 ve SQ7 tanıtıldı
Audi, yeni Q7 ve SQ7 modellerini gelişmiş dijital teknolojiler ve güçlü motor seçenekleriyle tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS