YENİ MODELLER › Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV

08 Mart 2013 / 02:32 Dacia, Sandero ve Logan modellerinin ardından SW gövde tipindeki Logan MCV'yi de yeniledi

Dacia Logan MCV
Yeni Logan MCV Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı. Tıpkı Logan gibi yerini aldığı modelden daha modern bir tasarıma sahip olan MCV, beş kişilik bir kabine ve 573 litrelik geniş bir bagaja sahip. Dacia'nın kullanışlı station'ı yeni Sandero'dan 43 cm daha uzun bir otomobil. Toplam uzunluğu 4.49 metre olan Logan MCV'nin 2.7 metre uzunluğunda yükleri bile taşıyabildiği açıklanıyor.

Logan MCV, tıpkı diğer yeni nesil Dacia modelleri gibi artık daha fazla donanım sunuyor. Elektronik Stabilite Kontrolü'nün standart olarak sunulduğu modelde ayrıca, ABS, Acil Durum Fren Yardımı, ISOFIX bağlantısı ve ön havayastıkları da bulunuyor. Buna ek olarak; 7 inç dokunmatik ekrana sahip multimedya ve navigasyon sistemi, USB girişi, Bluetooth, hız sınırlayıcı, arka park sensörü ve tüm versiyonlarda standart olarak sunulan hidrolik direksiyon da yenilikler arasında.

Yeni Logan MCV'de 75 ve 90 beygir gücünde iki farklı benzinli motor seçeneği bulunuyor. Dizel seçenek olarak ise yine 75 ve 90 bg gücünde 1.5 dCi üniteler sunan Logan MCV'nin seçenekleri arasında ayrıca LPG'li bir versiyon da kendine yer buluyor. Otomobilin bazı motor seçeneklerinde Eco Mode fonksiyonu da mevcut.

ÇOK OKUNANLAR