YENİ MODELLER › Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

29 Eylül 2012 / 04:08 Dacia, yeni Logan ve Sandero ile birlikte Sandero Stepway'i de Paris Otomobil Fuarı'nda sergiliyor

Dacia Sandero Stepway
Dacia, Paris Otomobil Fuarı'nda yeni Logan ve Sandero modellerini gün ışığına çıkardı. Selefinden çok daha amacına uygun bir görünüm sunan Sandero Stepway ise markanın fuardaki bir diğer yeniliği oldu. Tıpkı selefi gibi standart Sandero'dan daha yüksek bir gövdeye sahip olan Stepway, artık daha yoğun bir crossover görüntüsü sunuyor. Siyah gövde panelleri ve tavan raylarıyla Sandero'dan ayrılan otomobil, özellikle önden dikkat çekici bir görünüm sunuyor.

Tıpkı markanın diğer yeni modelleri gibi kabini daha kaliteli bir görünüm sunan Sandero Stepway'de de 7 inçlik ekranı bulunan bir multimedya sistemine yer verilmiş. Baz donanım seviyesinden itibaren ön havayastıklarının ve ESP'nin standart olarak sunulacağı açıklanan otomobilde daha önce de olduğu gibi yine Renault imzalı motorlar görev yapıyor. Sandero Stepway'de 75 ve 90 bg gücünde iki farklı düşük hacimli benzinli ve aynı güçlerde (75 bg ve 90 bg) dCi turbodizel motorlar bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR