SEKTÖREL › Dort tekerlekten çekişli Caravelle 4Motion Türkiye'de...

Dort tekerlekten çekişli Caravelle 4Motion Türkiye'de...

27 Mart 2019 / 12:57 Volkswagen Ticari Araç, Caravelle'in dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip versiyonunu satışa sundu

Dort tekerlekten çekişli Caravelle 4Motion Türkiye'de...

Sınıfının 4 tekerlekten çekişli tek modeli olan Caravelle Highline 2.0 TDI 4Motion Volkswagen Yetkili Satıcıları’nda yerini aldı. Aracın (8+1) Uzun Şasili versiyonu 281.242 TL'lik fiyat etiketine sahip. 

2.0 litrelik TDI motora sahip olan Caravelle Highline, 199 bg güç ve 450 Nm tork verileri sunuyor. Standart olarak 7-ileri DSG şanzımana sahip olan Caravelle Highline 4Motion'ın ortalama yakıt tüketimi 8.5 lt/100 km olarak açıklanmakta. 

Caravelle Highline 2.0 lt TDI üst düzey konfor, güvenlik ve performans özellikleri sunuyor. Aracın dış donanımında 17 inçlik Devonport alüminyum alaşımlı jantlar, ön ve arkada da LED farlar bulunuyor. Dört çeker Caravelle'in donanım listesi de dikkat çekici. SD kart, AUX-IN, USB ve Bluetooth desteğine sahip 6,33 inç dokunmatik renkli ekrana sahip Composition Media radyo sistem, geri görüş kamerası, deri kaplı servotronik direksiyon simidi, klimatronik ve Start/Stop özelliği standart olarak sunuluyor.

Caravelle’in 4Motion sistemi, zorlu arazi koşullarında bile maksimum çekiş ve güvenli sürüş vaat ediyor. Arka aksa entegre edilen 4Motion sistemi ön ve arka aks arasında gücü en doğru şekilde aktararak aracın daha güvenli ve performanslı olmasını sağlıyor. 

ÇOK OKUNANLAR