GÜNDEM › En çok tavsiye edilen otomobil lastiği markası Michelin!

En çok tavsiye edilen otomobil lastiği markası Michelin!

15 Kasım 2013 / 15:03 Net Tavsiye Skoru araştırmasını kazanan büyük bir farkla Michelin oldu...

En çok tavsiye edilen otomobil lastiği markası Michelin!

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, Türkiye’de de tüketicilerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

MediaCat ve FikriMühim işbirliği ile ERA Research tarafından gerçekleştirilen ‘Net Tavsiye Skoru’ araştırmasında “En Çok Tavsiye Edilen Otomobil Lastiği Markası” Michelin olarak belirlendi. Yüzde 57.7’lik tavsiye edilme oranıyla sektöründe en dikkat çeken ve tavsiye edilen marka oldu.

Uluslararası arenada “Yılın Lastik Üreticisi” seçildi

70 ülkede sürdürdüğü operasyonel faaliyetleri ile küresel lastik pazarının yüzde 14.6’sını elinde tutan Michelin, ödüle doymuyor. 2012 yılında Fortune Dergisi tarafından “Yılın en beğenilen lastik üreticisi” seçilen Michelin, yine 2012’de Uluslararası Lastik Teknolojileri İnovasyon Ödülleri’nde “Yılın lastik üreticisi” ödülünü almaya hak kazanmıştı.
Türkiye’deki başarısı, Avrupa Grubu’na soktu

17 yıl önce Türkiye ofisini açan Michelin, Türkiye lastik pazarında da üstün teknolojili otomobil, kamyonet, ağır vasıta, tarım, iş makinesi ve forklift lastikleri ile tüketicilerin tercihi oluyor. 1996’dan 2009 yılına kadar Ortadoğu ve Afrika bölgelerine bağlı olarak yönetilen Michelin Türkiye operasyonu, Türkiye’nin çok hızlı büyüyen bir pazar olması nedeniyle 2009 yılında Michelin Grubu’nun Avrupa organizasyonuna dâhil edildi.

Michelin lastiklerinin 6 binden fazla Ar-Ge çalışanı bulunuyor.18 ülkede 69 fabrikası ile faaliyet gösteren Michelin, 2012 yılında dünya çapında 21 milyar 474 milyon Euro net satış geliri elde ederken, 2 milyar 42 milyon Euro’luk ciroya ulaştı.

Foto Galeri Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR