YENİ MODELLER › Fiat retro tasarımı konusunda son noktada...

Fiat retro tasarımı konusunda son noktada...

15 Kasım 2013 / 09:27 Fiat genlerinde retroluğu taşıyan 500 modelini 1957 yılına göre tasarladı...

Fiat retro tasarımı konusunda son noktada...

İtalyan markanın çizgilerini piyasaya çıktığı ilk günden beri retro bir tasarımla yansıtan 500 modeli 1957 yılına göre o yılın adı ile yeniden tasarlandı. Otomobil, dışarıdan bakıldığında opak bir mavi renge sahip ve eski zamanları anlatan jant kapakları ile oldukça dikkat çekiyor.

Fiat 500 1957 Edition modeli 3 farklı karoser rengi ile satın alınabiliyor. Bu renkler beyaz, açık yeşil ve haberin fotoğrafındaki mavi. Hangi rengi seçerseniz seçin otomobilin tavanı beyaz renkte oluyor.

Retro tasarımlı jantlar 16 inç boyutunda ve krom bir görüntüye sahip. Otomobilin dışına hakim olan retro görüntüsü iç mekanda da devam ediyor. Bunun en güzel örneği ise kahverengi renginde olan deri döşemeleri...

Gri renkte olan kapı panelleri ve kapı içi renginin uyumu otomobile oldukça renkli bir görüntü katmış. Kahverengi deri döşemeler ile vites körüğünün aynı materyalden olması otomobilin içindeki uyumu gayet güzel ve retro bir şekilde yansıtmış.

Fiat 500 1957 Edition, 1.4 litrelik 100 bg gücündeki MultiAir motoruyla üretilecek. Otomobil gücünü ön tekerlekre 5 ileri düz şanzımanıyla aktarıyor. Opsiyonel olarak 6 ileri düz şanzımanda seçilebiliyor.

Spor amortisörler ile kombine edilmiş otomobili sürüş karakterinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz.

Fiat 500 1957 Edition önümüzdeki yıl içerisinde Amerika'daki Fiat satıcılarına ulaşmış olacak. Otomobilin Avrupa pazarında ise ne zaman satılacağı hakkında kesin bir bilgi şimdilik yok...

ÇOK OKUNANLAR