KAMPANYALAR › Ford'da '0' faizli kredi imkanı!

Ford'da '0' faizli kredi imkanı!

17 Mayıs 2012 / 03:24 Mayıs ayında tüm Ford'larda 0 faizli, 20 ay vadeli 24 bin TL kredi imkanı sunuluyor

Ford'da '0' faizli kredi imkanı!
Ford, Mayıs ayında binek veya hafif ticari araç sahibi olmak isteyen tüm
müşterilerine, tüm modellerde 0 faiz ve 20 ay taksitle 24 bin TL’lik kredi imkanı sunuyor. Ford, Mayıs kampanyası kapsamında, Duratorq motoruyla yüzde 17’ye varan yakıt tasarrufuna sahip Transit Van’da peşin alımlarda yüzde 17’lik indirim avantajı sunarken, Transit‘in diğer modellerindeyse yüzde 14 indirim yapıyor.

Mayıs’ta ayrıca; Ford aracını Fiesta, Focus, C-MAX, Mondeo, S-MAX, Kuga, Galaxy veya Transit Connect ile takas etmek isteyenlere, tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı üzerinden 1500 TL indirim yapılıyor.

Ford’un Mayıs ayı sürprizleri bunlarla sınırlı değil. Transit Connect Kombi’nin 75 bg ve 90 bg Delux, Kombi GLX 110 bg Plus Paketli ve GLX 90 bg Plus Paketli Silver modellerini satın alırken, 500 TL’lik de aksesuar satın alan Paro Kart sahipleri tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden ilave 1500 TL’lik indirimden yararlanıyor.

“Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü” sürüyor
Ford, müşterilerinin yaz aylarını güvenli ve rahat geçirmeleri için 24 nokta kontrolünü içeren “Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü” kampanyasını da 30 Haziran tarihine kadar sürdürüyor. Binek, hafif ve orta ticari araç sahipleri, araç sıvılarından lastiklere, lastiklerin diş derinliklerinden klima performansına kadar 24 farklı noktada gerçekleştirilen kontrol fırsatından yararlanıyor.

Bakım ve onarım işlemlerinde, 100 TL ve üzeri harcamalarda hava filtresinin hediye edildiği kampanyada müşterilere, Ford Yetkili Servisi’nde World Card’a peşin fiyatına 10; Bonus, Maximum ve Axess Card’a peşin fiyatına 8 taksit fırsatı sunuluyor. “Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü” kampanyası ile Ford sahipleri ayrıca 4 adet Michelin lastik aldıklarında, yepyeni bir bisiklete sahip oluyor.

ÇOK OKUNANLAR