KAMPANYALAR › Honda’dan 4x4 dizel-otomatik CR-V için özel fırsat!

Honda’dan 4x4 dizel-otomatik CR-V için özel fırsat!

17 Nisan 2016 / 22:34 Honda Türkiye, CR-V 4x4 dizel-otomatik modelinde kredi kullanan müşterilerine ilk taksitlerini bir yıl sonra ödeme fırsatı sunuyor

Honda’dan 4x4 dizel-otomatik CR-V için özel fırsat!

Nisan ayına özel hazırlanan satış kampanyası ile Honda’nın CR-V ve Civic Sedan modellerinde kredili alımlarda taksit öteleme fırsatı sunuluyor. İddialı güç/tüketim oranına sahip motor-şanzıman kombinasyonu ile 4x4 dizel-otomatik CR-V modelini 30 Nisan tarihine kadar kredi kullanarak alan müşteriler, istedikleri takdirde taksit ödemelerine bir yıl sonra başlayabiliyor. 111.370 TL’den başlayan fiyata sahip CR-V dizel otomatik modeli için 36 ay vadeli 60.000 TL kredi kullanımında yüzde 1,32’lik faiz oranı uygulanıyor. 59.980 TL’den başlayan fiyata sahip Honda Civic Sedan için hazırlanan Nisan ayı kampanyasında ise kredi kullanan müşteriler isterlerse ödemeye Ekim ayında başlayabiliyor. Honda, 18 ay vadeli 30.000 TL kredi kullanımında yüzde 1,16’lık faiz uyguluyor.

Vergi avantajı sağlayan 1.6-litre hacimli dizel motorundan 160 bg güç elde eden CR-V dizel-otomatik, Türkiye pazarında iki motor seçeneği ve beş donanım versiyonuyla satılıyor. Tüm donanım versiyonlarında pratik bagaj kullanım özelliği sunan Honda CR-V’nin başlangıç paketi olan Dream versiyonunda otomatik yıkama tertibatlı LED farlar, 17 inçlik alaşım jantlar, karbon görünümlü ön konsol, ısıtmalı ön koltuklar, start-stop sistemi, renkli TFT LCD bilgi ekranı ve çift bölgeli klima gibi donanımların yanı sıra Elektronik Fren Gücü Dağıtımı (EBD), Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA), ABS, Acil Durum Fren Desteği (Brake Assist), Lastik Basınç Uyarı Sistemi (DWS) gibi sistemler standart olarak yer alıyor. Dream, Premium ve Elegance versiyonlarının tamamını 1.6-litre i-DTEC 120 bg 6-ileri manuel vites ve 1.6-litre i-DTEC 160 bg 9-ileri otomatik vitesli motor seçenekleri sunulurken Executive ve Executive+ donanım versiyonları 1.6-litre i-DTEC 160 bg ve 9-ileri otomatik şanzıman seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 160 bg’lik dizel seçeneklerinde dört tekerlekten çekiş sistemi de standart olarak bulunuyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR