SEKTÖREL › Hyundai, Avrupa ve Türkiye pazarının taleplerini karşılamak için iki sefer üretimini arttırdı...

Hyundai, Avrupa ve Türkiye pazarının taleplerini karşılamak için iki sefer üretimini arttırdı...

13 Kasım 2013 / 09:49 Hyundai CEO'su bayii toplantısında "Avrupa ve Türkiye pazarının talebini karşılamak için iki defa üretimimizi arttırdık" dedi.

Hyundai, Avrupa ve Türkiye pazarının taleplerini karşılamak için iki sefer üretimini arttırdı...

Her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri bayi ziyaretleri kapsamında Adana’ya gelen Hyundai Türkiye Ceo’su Chang Wonshin, Adana’nın çok büyük bir şehir olduğunu bu yüzden de Adana pazarının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Burada 2 tane bayim var ve her ay pazar payını büyütüyorlar, genişletiyorlar. Hyundai olarak 2’sine de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Wonshin, 2014 yılında da otomotiv pazarının büyüyeceğinin vurgusunu yaparak, ekonomik dengelerde çok anormal bir değişiklik olmazsa ya da Amerika’dan kaynaklı bir ekonomik problem yaşanmazsa 2014 yılının da Türkiye’de otomotiv pazarı için iyi bir yıl olacağının altını çizdi.

15 Eylül’de üretime başladıklarını ve üretilen arabaların çok büyük bir çoğunluğunun bütün Avrupa ülkelerine ihraç edildiğini söyleyen Wonshin, “15 Eylül’den bu yana iç pazar için 2 seferdir üretimi arttırıyoruz. Talebi karşılamak için beklediğimizin çok üstünde bir talep geliyor şuan da. Bizim için, ülkemiz için iyi olacak” diye konuştu.

0c05249f491080885a936328971f349c_0.jpg

ÇOK OKUNANLAR