GÜNDEM › Hyundai Azera

Hyundai Azera

02 Aralık 2011 / 04:18 Hyundai’nin Amerikan pazarında sunduğu büyük sedanlarından biri olan Azera’nın yeni nesli tanıtıldı

Hyundai Azera
Hyundai'nin Elantra, i40 ve Accent Blue’da gördüğümüz yepyeni ve akıcı tasarım diliyle şekillendirdiği yeni Azera modeli, asimetrik çizgileriyle yerini aldığı modelden daha sportif bir tasarım sunuyor. Büyük farları ve maskülen radyatör ızgarasıyla elit bir görünüme sahip olan Azera’nın LED stop grubu da dikkat çekici.

İç mekanı, kaliteli ve Avrupalı rakiplerinden daha farklı bir ambiyans sunan otomobilde, konfor ön planda tutulmuş. Sınıfının en iyi diz ve baş mesafelerini sunduğu açıklanan Azera'da motor olarak ise Kuzey Amerika pazarına uygun bir ünite tercih edilmiş. 3.3 litrelik bu V6 motor, 293 bg güç ve 345 Nm tork değerleri sunuyor. Motor, 6-ileri SHIFTRONIC otomatik şanzımanla kombine edilmiş. Adaptif süspansiyon sistemiyle hem konforlu hem de dinamik olmayı hedefleyen Azera'nın donanımları arasında, iPod/Aux/USB çıkışlı, yüksek güçlü Infınıty ses sistemi, navigasyon ve uydu tabanlı radyo gibi özellikler bulunuyor.

Haber: Kerem TOKMAK

ÇOK OKUNANLAR