
Hyundai, pick-up konseptini üretebilir...
06 Nisan 2015 / 18:17 Güney Koreli üretici genişleyen pick-up pazarından bir pay almak istiyor

Güney Koreli üretici genişleyen pick-up pazarından bir pay almak istiyor
Hyundai, New York Otomobil Fuarı’nda tanıttığı Santa Cruz konseptini üretme ihtimalinin önemli sinyallerini verdi. CarAdvice’a konuşan Hyundai Amerika CEO’su Dave Zuchowski Santa Cruz konseptinin üretim versiyonunun marka için genişleyen pick-up pazarından yeni müşteriler kazanmak adına çok önemli olduğunu söyledi. Hyundai eğer planlarını gerçekleştirebilirse konseptin üretim versiyonu 2017 yılında üretim bandı üzerindeki yerini alacak, ancak otomobil geleneksel bir pick-up olmayacak.
Sözlerine devam eden Zuchowski, Santa Cruz’un müşterilere crossover rahatlığını pick-up’ın kullanışlılığı ile birlikte sunacağını söylerken, konsept aracın önemli noktalarının yük taşıma kapasitesi veya yerden yükseklik olmadığının da altını çizdi.
Hyundai’nin yeni aracını nasıl betimleyeceği henüz net olmasa bile, Santa Cruz’un üretim versiyonunun Subaru Brumby veya Holden Crewman ile aynı mantaliteye sahip olacağı şimdiden anlaşılıyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Toyota, marka değerinde 22 yıldır zirvede
Toyota, nterbrand’in raporuna göre üst üste 22’nci kez dünyanın en değerli otomotiv markası seçildi
-
İngilizler JAECOO 7'yi sevdi
JAECOO 7, Eylül ayındaki 6.489 adetlik satışla İngiltere pazarında dördüncü sıraya yerleşti
-
Zamansız zarafet teknolojiyle buluştu
Mercedes-Benz, markanın mirasını geleceğe taşıyan konsept modeli Vision Iconic'i tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS