GÜNDEM › i8'e özel bavul!

i8'e özel bavul!

23 Mart 2014 / 23:35 Fransız moda öncüsü Louis Vuitton BMW'nin elektrikli spor otomobili i8 için özel çanta üretti

i8'e özel bavul!

BMW’nin ilk plug-in hibrid otomobili ve ‘i’ markasının ikinci modeli olan BMW i8 için özel bir bavul seti tasarlayan Louis Vuitton, yeni koleksiyon serisini Nisan ayı başından itibaren öncelikli olarak Münih, Milano, Londra, Paris, Moskova, Dubai, New York, Los Angeles şehirlerinde yer alan mağazalarında satışa sunmaya hazırlanıyor.

BMW i8'in kabininin tasarımından ilham alan çantalar ve bavullar tamamen karbon fiberden üretiliyor. Hafif ama aynı zamanda son derece dayanıklı olan bu yüksek teknolojili malzeme, Louis Vuitton tarafından özel bir kumaş oluşturmak için kullanılmış. Bu bavul serisinin karbon siyahı rengi i8'in renkleri ile uyum gösteriyor.

Louis Vuitton'un markalaşmış olan damalı Damier deseni ve lazerle kazınmış Louis Vuitton imzası sofistike görünümünün temelini oluştururken, mikro fiber astarda kullanılan siyah ve elektrik mavisi renkleri otomobilin tescilli marka renklerinden ilham alınarak kullanılmış ve çanta kolları Louis Vuitton kalitesinin göstergesi olan boyalı doğal deriden üretilmiş. Koleksiyonda bulunan tüm öğeler deri isim etiketleri ve (elbise çantası dışında) ikon haline gelmiş Louis Vuitton kilidi ile birlikte sunuluyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR