YENİ MODELLER › Kia Trackster Concept

Kia Trackster Concept

09 Şubat 2012 / 15:09 Kia, bir süre önce sadece tek bir görüntüsünü yayınladığı Trackster konseptini Chicago Otomobil Fuarı'nda tanıtıyor

Kia Trackster Concept
Kia, sportif ve farklı bir tasarım sunan Trackster konseptini gün ışığına çıkardı. Kia'nın California'daki tasarım ekibi tarafından yaratılan Trackster, adeta  bir buldog'un ifadesine sahip. Geniş ve basık bir gövde yapısı sunan aracın tek amacıysa performans.

Dingil mesafesi Kia Soul'dan daha fazla olan Trackster, geniş iz açıklıkları, dört tekerlekten çekiş sistemi, 19 inçlik jantları, önde 245/40 R19, arkadaysa 285/35 R19 ebadında olan Michelin  Pilot Sport PS2 lastikleri, sportif süspansiyonları ve Brembo fren diskleriyle üst düzey bir sportiflik hedefliyor. Otomobilde performans içinse, 6-ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş 250 bg gücünde 2-litrelik turbo motora görev verilmiş. Performans verileri henüz açıklanmayan Trackster'in kabini de son derece sportif. Deri-alkantara karışımı spor koltuklara ve spor bir direksiyon simidine sahip olan konseptin arka koltukları bulunmuyor. Bunun yerine bu bölümde gerekli alet ve ekipmanların konulabileceği bölümlere yer verilmiş. Otomobilin yedek lastiğiyse arkadaki kule gergisinin altına monte edilmiş.

ÇOK OKUNANLAR