YENİ MODELLER › Makyajlı Renault Clio ortaya çıktı!

Makyajlı Renault Clio ortaya çıktı!

13 Haziran 2016 / 14:36 Yenilenen otomobil yeni LED far ve stopları ile dikkat çekiyor

Makyajlı Renault Clio ortaya çıktı!

Renault, elden geçirdiği modeli Clio’nun üzerindeki örtüyü kaldırdı. Yerine geçtiği modelden farklı olarak yeniden tasarlanmış ızgarasıyla yeni bir ön tampona, yeni LED gündüz farlarına sahip yeniden tasarlanmış ön far grubuna, tamamen LED ön far opsiyonuna, elden geçirilmiş stoplara, yeni renklere ve yeni jant tasarımlarına kavuşmuş. Hali hazırda satışta yer alan Clio’da bulunan motor seçeneklerinin yanı sıra, Renault’nun daha büyük modellerinde yer vermeyi tercih ettiği 110 bg’lik 1.5-litre hacimli turbo dizel motor seçeneğine de kavuşan makyajlı Clio’nun 1.2-litre hacimli 120 bg gücündeki turbo benzinli motoru ise artık 6-ileri manuel şanzıman ile eşlenebilir hale getirilmiş.

İç mekanda Renault’nun Media Nav Evolution ve R-Link Evolution sistemlerini birbirlerine bağlayan yeni bir R&Go infotainment sistemi seçeneğine sahip olan yenilenen Clio’nun opsiyon listesinde yer alan bir başka dikkat çekici seçenek ise Bose ses sistemi.

Yaz ayları içerisinde siparişleri alınmaya başlanacak olan makyajlı Clio’yu caddelerde görmemiz için ise sonbahar aylarını beklememiz gerekiyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR