
Makyajlı VW Polo tamamen kamuflajsız görüntülendi
27 Ocak 2014 / 18:50 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı düşünülen makyajlı Volkswagen Polo objektiflere yakalandı

Volkswagen, Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılması beklenen makyajlı Polo'ya son dokunuşlarını yapmış gibi görünüyor. Tanıtıldıktan sonra yılın ilerleyen dönemlerinde satışa çıkması beklenen otomobil daha sportif ön tamponu ve elden geçirilmiş ızgarasıyla dikkat çekiyor.
Yenilikler iç mekanda da kısıtlı olsa da, yeni direksiyon simidi, elden geçirilmiş infotainment sistemi ve yeni vites kolu ilk etapta göze çarpan değişiklikler arasında. Yenilenen otomobil ayrıca yeni detaylara ve bir 'Sport' tuşuna sahip, ki bu otomobilin ayarlanabilir amortisörlere sahip olabileceği anlamına geliyor.
Motor gamının genişleyeceği ve gücü 60 bg ile 90 bg arasında değişen yeni bir 1.0 litrelik TSI motorun seçenekler arasında bulunacağı da haberler arasında.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS