YENİ MODELLER › MEGANE RS KANATLANDI !

MEGANE RS KANATLANDI !

01 Kasım 2013 / 09:59 Renault'un efsane hot hatch modeli olan Megane RS artık Redbull imzasını taşıyor.

MEGANE RS KANATLANDI !

Renault'un markasının Formula 1'de RedBull takımıyla yakaladığı 4. şampiyonluğun üstüne Fransız otomobil üreticisi, Megane RS RedBull Edition'ı tanıttı.

Redbull'un 2012 yılındaki başarısının ardından da o döneme adit bir Megane RS, Redbull adı altında tekrar modifiye edilerek satışa sunulmuştu. Markanın planı Megane RS Redbull Edition'dan toplamda 120 adet üretmek. Gece karanlığı mavisi renginde üretilecek olan model bazı platin renkli detaylarıda barındırıyor. Ayrıca "Red Bull Racing" logosu otomobilin yan bandında bulunuyor. Standart Megane RS'ten de hatırlayacağınız bilgi monitöründe R-Link ve TomTom live hüzmet sağlayıcıları kullanılırken otomobilin Recaro marka spor koltukları da oldukça iddialı olacak.

Megane RS Red Bull'daki farklılıklar sadece bunlarla sınırlı değil. 19 inçlik hafif alaşımlı siyah renkte olan jantları, alüminyum pedal seti, deri kaplı direksiyon simidi ve parlak siyaha boyanmış ön konsolu otomobilin farklılığını simgeliyor.

Standart Megane RS'in motor verilerine sahip olan Red Bull Edition, 2 litrelik 4 silindirli 265 bg güç üreten turbo beslemeli motora sahip.

ÇOK OKUNANLAR