
Mercedes-AMG 367 bg’lik C43 Coupe ile Audi S5’e rakip oluyor
24 Şubat 2016 / 22:07 Alman üreticinin yeni modeli daha “rahat” kimlikli bir AMG otomobili olarak gösteriliyor

Mercedes-AMG yeni C43 Coupe modelini Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde ortaya çıkarttı. Stuttgart merkezli üreticinin Audi S5’in karşısına çıkarmak üzerine geliştirdiği yeni model elmas desenli ızgarası ve daha büyük hava girişleri ile sportifliğini dışa vuruyor. Otomobil ayrıca siyah ayna kapakları, mat iridyum gümüş detaylar, spor egzoz sistemi, bagaja yerleştirilmiş spoyler, arka difüzör ve 18 inçlik hafif alaşım jantlar ile birlikte geliyor.
Mercedes-Benz sportif modelinin iç mekanında büyük değişiklikler yapmamış, ancak markanın tasarımcıları otomobile kesik direksiyon simidine, kırımızı renkte dikişlere sahip MB-TEX / DINAMICA mikrofiber döşemeli spor koltuklara, alüminyum detaylara, kırmızı emniyet kemerlerine ve damalı bayrak motifli elden geçirilmiş gösterge paneline yer vermiş.
Otomobilin 3-litre hacimli çift turbolu V6 motoru 367 bg güç ve 520 Nm tork üretirken, motor ürettiği güç ve torku 9-ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi üzerinden yere aktarıyor. Alman üretici otomobilin 0-100 km/s hızlanma zamanını 4.7 sn, maksimum hızını ise 250 km/s olarak açıklıyor.
AMG Ride Control spor süspansiyon ve Comfort, Eco, Sport, Sport Plus ve Individual modlarına sahip AMG Dynamic Select sistemi ile birlikte gelen otomobilde, hıza duyarlı spor direksiyon sistemi ve yüksek performanslı fren sistemi ise Mercedes-AMG C43 Coupe’nin daha performanslı sürüş vaat etmesini sağlıyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
C Serisi elektrik dönüşümünü tamamladı
Mercedes-Benz, tamamen elektrikli yeni C-Serisi ile orta sınıfta teknolojik çıtayı yükseltiyor
-
IONIQ 3'ün önündeki perde kalktı
Hyundai'nin İzmit'te üreteceği yeni elektriklisi, en uygun fiyatlı IONIQ modeli olacak
-
Skoda’nın mobil şarj hizmetine yoğun ilgi
Yüce Auto–Skoda’nın mobil şarj hizmeti, ilk çeyrekte farklı markalardan yüzlerce kullanıcıya ulaştı
-
Formula 1 İstanbul’a dönüyor
İstanbul Park, 2027 itibarıyla en az 5 yıl boyunca Formula 1 takvimine yeniden dahil edildi
-
Yeni Vivaro Kamyonet Türkiye’de satışta
Opel, Tofaş üretimi yeni Vivaro Kamyonet'i 1 milyon 715 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu
-
Mercedes-Benz EQS'in menzili artık 926 km
Yenilenen EQS, artırılmış menzil, yeni elektrik mimarisi ve yapay zeka destekli teknolojilerle tanıtıldı
-
Elektrikli Porsche Cayenne Coupé tanıtıldı
Cayenne Coupé, yüksek performans, uzun menzil ve 911’den ilham alan bir tasarım sunuyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS