GÜNDEM › Mercedes-AMG GT’nin ölçekli modelleri satışa sunuluyor

Mercedes-AMG GT’nin ölçekli modelleri satışa sunuluyor

05 Nisan 2015 / 23:33 Stuttgartlı üretici, AMG GT'nin modellerini üç farklı ölçek ile otomobil severlerin beğenisine sunacak

Mercedes-AMG GT’nin ölçekli modelleri satışa sunuluyor

Mercedes-Benz çiçeği burnunda spor otomobili AMG GT’nin ölçekli modellerinin önümüzdeki ay itibariyle satışa sunulacağını açıkladı. Almanya’da 115.430 euroluk ciddi bir fiyat etiketine sahip olan spor otomobilin 43 kere küçültülmüş versiyonu ise yalnızca 34.90 euroluk Almanya fiyatına sahip olacak. “Hassas bir şekilde el ile işlenen” model, 42 parçaya sahip ve 10.5 cm uzunluğunda. Siyah renkteki Mercedes-AMG tasarım paketi ile yeni sahiplerine teslim edilecek olan model otomobil, AMG GT S versiyonunu baz alıyor ve üç farklı dış ve iç renk kombinasyonu ile müşterilere sunuluyor.

101 parçaya sahip olan 1:18 ölçekli model ise 79.90 euroluk fiyat etiketi ile satışa sunulurken, bu modelin kapıları, kaputu ve bagaj kapağı açılabiliyor. Son olarak, 1:12’lik ölçeği ile seçeneklerin en büyüğü olarak dikkat çeken versiyondan yalnızca 1.000 adet üretileceği ve bu modelin 249.90 euroluk fiyata sahip olacağı açıklanıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR