İLK BAKIŞ › Mercedes-Benz E-Serisi’nin kabinini gösterdi!

Mercedes-Benz E-Serisi’nin kabinini gösterdi!

10 Aralık 2015 / 20:07 Tamamen yenilenen otomobilin kabini, markanın S-Serisi modeli ile paylaşılıyor

Mercedes-Benz E-Serisi’nin kabinini gösterdi!

Yeni jenerasyon Mercedes-Benz E-Serisi’nin kabini dün düzenlenen etkinlik ile birlikte ortaya çıktı. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Detroit Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkacak olan otomobilin iç mekanındaki en belirgin özellik markanın S-Serisi ürün gamında sunulan 12.3 inçlik çift ekranlı gösterge paneli ile multimedya sistemi. Yüksek donanımlı versiyonlarda sunulacak olan bu sistem, giriş seviye donanıma sahip otomobillerde ise yerini 7 inçlik renkli ekrana sahip geleneksel gösterge paneline ve 8.4 inçlik ekrana sahip multimedya sistemine bırakacak. Bu iki bileşen yukarıda bahsedilen çift ekranlı sistem ile aynı şekilde aynı çerçeve içerisinde yer alacak.

İç mekanda ayrıca 64 farklı renk seçeneğine sahip LED ambiyans aydınlatması ve opsiyonel olarak sunulan 23 hoparlörlü Burmester 3D ses sistemi yer alacak. Yüksek donanımlı versiyonlar yine S-Serisi ile paylaşılan koltuklara sahip olacak.

Müşterilerin yeni E-Serisi’ni opsiyonel olarak sunulan MULTIBEAM LED farlar ile tercih edebileceğini açıklayan Stuttgartlı üretici, ayrıca yine “yıldız tozu” efektine sahip stopları opsiyonel olarak sunacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR