YENİ MODELLER › Mitsubishi Space Star satışa sunuldu...

Mitsubishi Space Star satışa sunuldu...

02 Kasım 2013 / 08:10 Güvenlik, düşük yakıt tüketimi ve donanımı bir arada sunan Japon artık Türkiyede...

Mitsubishi Space Star satışa sunuldu...

Mitsubishi Motors’un 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Avrupa lansmanını yaptığı B sınıf aracı Mitsubishi Space Star Türkiye’de satışa çıktı. Space Star, 1.2L DOHC MIVEC motor ve CVT şanzımana sahip. 80 BG maksimum güç ve 106 Nm torka sahip olan Space Star’da Auto Stop&Go sistemi bulunuyor.

“Auto Stop&Go” teknolojisine sahip Mitsubishi Space Star bu sistem sayesinde hem çevreyi koruyor hemde  yakıt ekonomisi sunuyor. Yoğun trafikte beklerken veya kırmızı ışıkta durulduğunda bu sistem motoru otomatik olarak durduruyor ve yakıt sarfiyatını minimuma indiriyor. 865 kg ağırlığı ve 0,27’lik   hava sürtünme kat sayısına sahip Space Star 100 km’de sadece 4,4 litre ortalama yakıt tüketimine sahip.

RISE gövde yapısına sahip Space Star; ASTC (Aktif denge ve çekiş kontrol sistemi), 6 adet SRS hava yastığı, HSA (Yokuş kalkış destek), ABS, EBD, BA ve ESS güvenlik özelliklerini standart olarak sunuyor.

Kasım ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan Space Star’ın tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı 41.500 TL olarak açıklandı.

ÇOK OKUNANLAR