YENİ MODELLER › Nissan Note

Nissan Note

01 Mart 2013 / 02:25 Nissan, Qashqai ve Juke modellerinin izlerini Cenevre'de tanıtacağı yeni Note ile devam ettiriyor

Nissan Note
5-17 Mart tarihlerinde Cenevre Otomobil Fuarı’ında ilk kez sergilenecek olan yeni Note'un erişilebilir ve ekonomik bir paketle müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlandığı açıklanıyor. Otomobilin motoru ve şanzımanının, hem verimliliği hem de sürüş performansını artıran akıllı özelliklere sahip olduğu da söylenenler arasında. Yeni Nissan Note’un Türkiye’deki satışınaysa 2013 sonbaharında başlanacak.

Yeni Note, sahip olduğu kör nokta uyarısı sistemi, şeritten ayrılma uyarısı ve gelişmiş hareketli nesne algılama sistemi ile kendi sınıfında ilklere imza atıyor. Üstelik her üç sistemin de hava durumundan etkilenmeden net bir görüntü sağlayan geniş açılı arka kameradan gelen verileri kullanarak çalışabildiği belirtiliyor.

Günlük kullanıma yönelik akıllı özellikleri ile B segmenti müşterilerinin taleplerini tam olarak karşıladığı açıklanan Note’da otomatik stop-start sistemi standart olarak sunulacak. Yeni Note’un motor seçenekleri arasında; üç silindire ve 12 valfe sahip olan 98 bg gücünde 1.2 litrelik DIG-S benzinli motor ile 90 bg güç üreten ve 3.6 lt/100 km'lik ortalama yakıt tüketimi sunan 1.5 litre turbo dizel motor bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR