YENİ MODELLER › Opel Insignia

Opel Insignia

17 Haziran 2013 / 23:47 Opel'in orta sınıf modeli Insignia, yeni yüzü, yeni motoru ve donanımlarıyla elini güçlendiriyor

Opel Insignia
Opel, Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtacağı makyajlı Insignia'nın detaylarını duyurarak, fotoğraflarını yayınladı. Tasarımı ve donanımı elden geçirilen Insignia, ayrıca yeni motor seçeneğiyle de artık daha iddialı.

Insignia'nın özellikle ön ve arka tasarımı yenilenmiş. Önde yeni farlara, daha geniş ve alçak bir ön ızgaraya ve farklı bir tampon tasarımına kavuşan Insignia'da LED gündüz farları da bulunuyor. Yeni arka tampon tasarımı, LED stoplar ve bagaj kapağında stopları ikiye bölen krom çıta ise Insignia'nın arka tasarımındaki yenilikler arasında. Insignia'nın kabini de elden geçirilmiş. Direksiyonu, gösterge paneli, orta konsolu ve klima kontrolleri yenilenen Insignia'nın orta konsolundaysa 4 inçlik ve dokunmatik 8 inçlik iki farklı ekran seçeneği sunuluyor. Mevcut Insignia'da bulunan Turn-push kumanda da makyajla birlikte yerini dokunmatik touch-pad'e bırakıyor.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliğine de kavuşan Insignia, yeni motor seçeneğiyle de daha verimli görünüyor. 170 beygir gücünde 1.6 litrelik SIDI turbo-benzinli motorun ortalama yakıt tüketimi 6.6 lt/100 km olarak açıklanmakta.

Makyajlı Insignia Eylül ayında Türkiye pazarına sunulacak...

ÇOK OKUNANLAR