
Opel, mini-crossover’ı Adam Rocks’ı tanıttı
03 Eylül 2014 / 13:28 Alman üretici şehirli mini-crossover’ıyla A segmentine yeni bir bakış açısı getiriyor

Opel’i A segmentinde temsil eden Adam modelinin crossover versiyonu Adam Rocks resmen tanıtıldı. Daha geniş ve daha yüksek gövdesi ile standart ikizine göre off-road’a daha uygun görünen yeni model aynı zamanda C-sütunlarına doğru açılan elektrikli kumaş tavanıyla da dikkat çekiyor.
115 bg’lik gücünü yeni geliştirilen 1-litre turbo benzinli motordan alan otomobil bu motordan 166 bg güç elde ediyor. Ürettiği güç ve torku ön tekerleklerine tamamen yeni 6-ileri manuel şanzıman üzerinden aktaran otomobil yeni şanzımanının da yardımıyla 0-100 km/s sprintini 9.9 sn’de tamamlıyor. Bu yeni motor seçeneğinin yanı sıra Adam Rocks her ikisi de 5-ileri manuel şanzıman ile eşlenmiş 70 bg’lik 1.2-litre ve 87 bg’lik 1.4-litre hacmindeki motor seçeneklerini de motor gamı içerisinde barındırıyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Elektrikli araç kullanıcılarına pratik çözüm; ChargeIQ Borusan Otomotiv'den tüm şarj istasyonlarını tek bir noktada birleştirme uygulaması: ChargeIQ
-
MG konseptine iF Design ödülü MG’nin benzersiz EXE181 konsepti iF Design Awards tarafından ödüle layık görüldü
-
Volvo’dan emniyet kemerinde devrim Volvo'nun yeni çoklu adaptif emniyet kemeri, yolcuya özel koruma sunarak otomotiv güvenliğinde yeni bir çağ başlatıyor.
-
Chery, ilk 5 ayda 1 milyon araç satışını aştı Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı unvanını koruyan Chery, yeni enerji araçlarındaki rekor büyümesiyle dikkat çekti
-
Hyundai'den "Elektrikli Test Sürüş Günleri" Hyundai Motor Türkiye, 14 – 22 Haziran tarihleri arasında "Elektrikli Test Sürüş Günleri" düzenliyor