SEKTÖREL › Opel Mokka-e'ye "2021 Altın Direksiyon Ödülü"

Opel Mokka-e'ye "2021 Altın Direksiyon Ödülü"

17 Kasım 2021 / 11:12 Mokka-e, “Altın Direksiyon Ödülleri” kapsamında "25.000 Euro Altındaki En İyi Otomobil" seçildi

Opel Mokka-e'ye

Opel Mokka-e, otomotiv endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olan ve Alman Auro Bild dergisi tarafından her yıl verilen “2021 Altın Direksiyon Ödülleri" kapsamında “25.000 Euro'nun Altındaki En İyi Otomobil” seçildi. Geçen yıl da batarya elektrikli Opel Corsa-e, “Altın Direksiyon Ödülü’nü” kazanmıştı. 2017 yılında Ampera-e, 2020 yılında Corsa-e, 2021 yılında Mokka-e, Opel’in üçüncü elektrikli ve ilk SUV’u olarak ödül kazandı. 

“Opel Mokka-e modelimiz sıradan bir otomobil değil ve bu yıl layık görüldüğü ‘Altın Direksiyon Ödülü’ ile bunu bir kez daha kanıtladı” sözleriyle konuşmasına başlayan Opel CEO’su Uwe Hochgeschurtz sözlerine şöyle devam etti: “En ileri teknolojiler ve benzersiz tasarımıyla Mokka-e, elektrikli ulaşımı her yönden eğlenceli hale getiriyor. Müşterilerimizin, AUTO BILD ve BILD am SONNTAG okuyucularının ve uzman basın mensuplarından oluşan jürinin de bunu bu şekilde görüyor olmasından çok memnunuz.”

9ed726ca2997d9fcec1ba4242c72defe_0.jpg

“Altın Direksiyon” zaferine giden yolda ilk olarak AUTO BILD ve BILD am SONNTAG okuyucuları oy kullanıyor. Her kategoride üç favori seçip finale taşıyorlar. Sonrasında gazeteciler, yarış pilotları ve otomobil uzmanlarından oluşan seçkin DEKRA Lausitzring jürisi finalistleri AUTO BILD test kriterlerine uygun olarak değerlendiriyor. 

ÇOK OKUNANLAR