YENİ MODELLER › Panamera'ya Turbo S dopingi...

Panamera'ya Turbo S dopingi...

31 Ekim 2013 / 12:25 2014 Porsche Panamera Turbo S makyajlı hali ve 570 beygir gücüyle karşınızda!

Panamera'ya Turbo S dopingi...

Makjaylı Panamera Turbo ve E-Hybrid modelleri ile birlikte satışa sunulacak. Yeni Panamera Turbo S, Turbo modelinden ve eski Turbo S'den 20 bg daha fazla güç üretiyor. Otomobil de 4.8 litre hacminde V8 çift turbo beslemeli Porsche motoru yer alıyor. Bu motor 570 bg güç üretirken otomobilin 0'dan 100 km/s hıza ulaşmasını 3.6 sn'de tamamlamasını sağlıyor. Yeni Panamera Turbo S'in maksimum hızı ise 309 km/s.

Makyajlı Panamera'nın yeni tasarımına baktığınızda diğer modeller ile aynı çizgiden markanın uzaklaşmadığını fark ediyorsunuz. Ön tampondaki geniş hava girişleri, arka bagaj kapağının tasarımının farklılıkları ve arka tamponun değişen yapısı hemen fark edilebiliyor. Ayrıca ön tampondaki led'lerde oldukça güzel konumlandırılmış.

Panamera Turbo S'in en önemli değişimi ise Executive versiyon içinde tercih edilebilir olması. Yani Panamera Turbo S'inizi isterseniz  150mm daha uzun satın alabilirsiniz.

2014 Porsche Panamera Turbo S ve Turbo S Executive önümüzdeki ay yapılması planlanan Tokyo Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

ÇOK OKUNANLAR