
Peugeot 9X8 "Yılın en güzel Hypercar'ı" seçildi
31 Ocak 2022 / 00:36 Peugeot 9X8 Hypercar, Uluslararası Otomobil Festivali jürisi tarafından ödüle layık görüldü

Peugeot 9X8, 37. Uluslararası Otomobil Festivali'nde “Yılın En Güzel Hypecar'ı Büyük Ödülü”nü kazandı. 2022 FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nda (WEC) görücüye çıkacak olan yeni nesil yarış otomobili Peugeot 9X8; aslanı andıran duruşu, sportif detaylarla güçlendirilmiş akıcı çizgileri, zarif ve güçlü yan cephesi ve ayrıca markanın imzası haline gelen özgün üç pençeli ışık imzası ile Peugeot markasının tüm çağdaş estetik kodlarını bünyesinde barındırıyor.

Peugeot'nun tasarım uzmanlığını en iyi şekilde yansıtan Peugeot 9X8’in iç tasarımı, markanın özel i-Cockpit konseptini bünyesinde barındırıyor. Seri üretim otomobillerde olduğu gibi, otomobilin hem iç hem de dış tasarım detaylarına çok büyük özen gösterildiği açıklanıyor. Peugeot 9X8'in kokpiti sürücüye daha ergonomik ve sezgisel bir deneyim sunmak için şekillendirilmiş.
Uluslararası Otomobil Festivali Büyük Ödülü her yıl otomotiv alanındaki en güzel başarıları ödüllendiriyor. Mimar Jean-Michel Wilmotte, otomobil, moda, kültür, tasarım ve medya uzmanlarından oluşan bir jüriye başkanlık ediyor.
-
Volvo EX60 yılın ikinci yarısında gelecek
Volvo Cars, 810 km'ye varan menzil vaat eden tamamen elektrikli yeni modeli EX60’ı tanıttı
-
Nissan'dan güneş enerjisiyle çalışan Ariya konsepti
Nissan, Temiz Enerji Günü kapsamında güneş enerjisiyle çalışan Ariya konseptini tanıttı
-
Ferrari ile FerMas iş birliğinin 20’nci yılı
Ferrari’nin Avrupa ve Afrika bölgesinden sorumlu yöneticisi Marco Sambaldi Türkiye’yi ziyaret etti
-
Toyota'dan 200 adetle sınırlı bir GR Yaris
Toyota, Dünya Ralli Şampiyonu Sébastien Ogier’den ilham alan sınırlı üretim bir GR Yaris hazırladı
-
Defender, Dakar’da çifte podyum elde etti
Defender, 2026 Dakar Rallisi’ndeki ilk katılımında Stock kategorisinde ilk iki sırayı almayı başardı
-
S-Serisi'nde kapsamlı güncelleme...
Mercedes-Benz, S-Serisi’ni bugüne kadarki en kapsamlı nesil içi güncellemeyle yeniledi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS