YEDEK PARÇA › Pirelli’ye bir ödül de BMW’den!

Pirelli’ye bir ödül de BMW’den!

14 Ekim 2014 / 20:12 Pirelli, BMW tarafından kalite konusunda “En İnovatif Tedarikçi” seçildi

Pirelli’ye bir ödül de BMW’den!

Otomotiv endüstrisinin devlerinden BMW’nin her yıl tedarikçilerine verdiği BMW Tedarikçi İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu. Pirelli, bu yıl markanın yüzlerce tedarikçisi arasında, kalite konusunda en yenilikçi tedarikçi seçilerek 2014 BMW Tedarikçi İnovasyon Ödülü’ne layık görüldü. Pirelli bu ödüle, üretim sürecinde her lastiğin karakterini belirleyen optimum sıcaklığın ölçülmesi için kullandığı Real Dynamic Curing Teknolojisi nedeniyle layık görüldü. Amsterdam’da düzenlenen törende ödülü Pirelli adına, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Maurizio Boiocchi aldı.

Pirelli ve BMW’nin işbirliği uzun zaman öncesine dayanıyor. Pirelli ve BMW mühendisleri, her BMW modelinin güvenliğini ve performansını azami seviyeye çıkarmak için özel olarak geliştirilen run-flat lastik teknolojisinde birlikte çalışıyor. Bunun sonucunda da geliştirilen lastiklerin yanaklarında bulunan işaret ile araç için özel olarak geliştirildiği belirtiliyor.

BMW Grubu’nda 200’den fazla homogolasyona sahip Pirelli lastikleri, markanın X1, X3, X5, X6 gibi SUV modellerinin yanında 1, 2, 3, 4 ve 5 serileri ile bu serilerin GT, Gran Coupe ve Active Tourer gibi özel versiyonlarında kullanılıyor. Pirelli, ayrıca MINI Paceman için de lastik sağlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR