SEKTÖREL › PSA'dan çok markalı parça dağıtım ağı...

PSA'dan çok markalı parça dağıtım ağı...

21 Kasım 2019 / 18:39 Groupe PSA’nın çok markalı parça dağıtım ağı Distrigo, Ankara’da hizmete açıldı

PSA'dan çok markalı parça dağıtım ağı...

Groupe PSA’nın çok markalı yedek parça, aksesuar, lastik, ekipman ve profesyonellere yönelik ürünlerin dağıtım markası Distrigo, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Distrigo’nun Ankara ağı ise Göral Otomotiv bünyesinde Etimesgut’taki 13 bin metrekarelik alanda  hizmet vermeye başladı. “Her marka araca yedek parça” sloganıyla hizmete giren Göral Distrgo’nun 16 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine iş, siyaset ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin yanı sıra Groupe PSA Türkiye adına Başkan Olivier Cornuaille ve Yedek Parça ve Servisler Genel Müdürü Michel Furth katılım gösterdi. 

Distrigo açılış töreninde yaptığı konuşmasına Göral Otomotiv’e hayırlı olsun dilekleriyle başlayan Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Groupe PSA’nın yedek parça dağıtımı konusundaki stratejisi Distrigo ile çok markalı satış sonrası pazarının lideri olacaklarına dikkat çekti. Cornuaille sözlerine şöyle devam etti: “Müşteri memnuniyetini temel alan vizyonumuz ile her zaman en iyi çözümleri sunmak, yedek parçaların en yüksek oranda bulunabilirliğini temin etmek, şeffaf ve rekabetçi olmak işimizde güçlü olduğumuz yanlar. Bugün Distrigo markamız ile uluslararası pazarlarda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, ürün gamımızı ve tüm profesyonellere yönelik hizmetimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bugün Avrupa’da 10 ülkede 144, dünya çapında ise 200 noktaya ulaştık. Türkiye genelinde ise İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Samsun ve Diyarbakır olmak üzere sekiz Distrigo Platformu ve toplamda 150 adet Peugeot, Citroën, DS ve Opel yetkili servisimiz ile birlikte 1.000’den fazla özel servis ve yedek parçacıya kesintisiz hizmet sağlıyoruz”.dedi.

942c5b4e93f26e97679d500d71c657f7_0.jpg

Müşterilerin her zaman politikalarının merkezinde yer alacağını vurgulayan Groupe PSA Türkiye Yedek Parça ve Servisler Genel Müdürü Michel Furth de; “Groupe PSA markaları Peugeot, Citroën, DS ve Opel için orijinal ve yine kendi markası olan Eurorepar yedek parçaları tedarik eden Distrigo, aynı zamanda Eurorepar Car Service ağı ile tüm otomotiv markalarına model yılı gözetmeksizin bakım ve onarım sağlayan bir platformdur. Günümüzde müşteriler pazarın tek bir tedarikçi aracılığı ile sunduğu alternatifleri kolayca bulmak için erişilebilir ve kaliteli bir çözüm aramaktadır. İşte bu noktada Distrigo ile, müşterilerin tüm beklentilerini en yüksek seviyede karşılayabilmek için her zaman en doğru parçayı, en doğru zamanda, en doğru fiyata sunmayı esas alıyoruz.”dedi. 

Törene ev sahipliği yapanGöral A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Nezih Allıoğlu ise yaptığı konuşmada Groupe PSA’nın Peugeot, Citroën, DS ve Opel olmak üzere dört otomobil markası bulunduğunu anımsatarak, “Group PSA özellikle son yıllarda geliştirdiği motor, şanzıman ve güvenlik unsurları ile pazar payını artırmayı başarmıştır. Distrigo platformları, tüm markaların bakım ve onarımını sağlayan yetkili ve özel servislere, en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini sağlayabilmeleri adına doğru parçaları, doğru zamanda ve doğru fiyata sunmakta ve böylece servislerin günlük işinlerini kolaylaştırmaktadır. ‘Her marka araca yedek parça’ söylemini benimseyen satış ve lojistik yaklaşımı, Distrigo platformunu tüm yedek parça dağıtımı organizayonunda yetkili ve özel servisler için tek çözüm noktası yapmıştır. Göral Distrigo ile müşteri memnuniyetini esas alarak tüm otomotiv onarımlarında tek çözüm olmayı hedeflemekteyiz”dedi. 

PSA Foto Galeri Tüm PSA Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR