YENİ MODELLER › RAV4'e Yeni Donanım

RAV4'e Yeni Donanım

25 Ekim 2013 / 08:37 Geçtiğimiz aylarda yenilenen RAV4, Avrupa pazarı için donanımlarını değiştirdi.

RAV4'e Yeni Donanım

Yenilenen RAV4 2014 yılında Avrupa pazarına yenilenen donanımlarıyla girecek. Markadan yapılan açıklamaya göre Avrupa pazarının taleplerini karşılamak ve satışları arttırmak için bu yönde bir önlem alındı.

RAV4 Avrupa pazarına önden çeker modeliyle girdi. Bu modelde 122 beygir güç üreten dizel motor kullanılıyordu ve düz vites özelliğine sahipti. Oldukça ekonomik olan bu motor sayesinde RAV4 100 km'de 4.9 litre yakıt tüketiyordu.

2014 yılında pazara sunulanacak RAV4'te ise 2 litrelik dizel motor seçeneğide olacak. Toyota'nın "The Integrated Dynamic Drive" sistemi sayesinde otomobil gücü ihtiyaç olduğunda dört tekerleğe birden eşit değerlerde iletecek. Gerekmediğinde ise sadece ön tekerleklere gücü ileterek yakıt ekonomisine katkıda bulunacak.

Yenilenen RAV4'e baktığımızda marka, yeni iç ve dış renk alternatiflerini alıcısına sunuyor. Fotoğraflarda ve galeri fotoğraflarında karşınıza çıkan RAV4'ün rengi koyu metalik kahverengi ve bu model için yeni oluşturulmuş. Aracın dışında dikkat çeken bir başka özellik ise 10 kollu 18 inçlik jantları oluyor. Ayrıca bu jantlar önden çekerli modeller içinde tercih edilebilir olarak ayarlanmış. RAV4'ün iç tasarımı için ise marka dört farklı alternatif seçenek sunuyor.

2014 RAV4' e eklenen dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, 6 inç boyutunda ekran, 6 farklı dil seçeneği, gelişmiş çözünürlük, 9 hoparlörlü 440 watt JBL Premium ses sistemi sunuyor.

 

ÇOK OKUNANLAR