GÜNDEM › Renault Captur

Renault Captur

12 Ocak 2013 / 01:53 Renault, daha önce teaser görüntüsünü paylaştığı crossover modeli Captur'ın resmi fotoğraflarını yayınladı

Renault Captur
Yeni Clio’nun yaratıcısı Laurens Van den Acker öncülüğünde şekillenen Renault Captur'da bir SUV’nin yüksek sürüş pozisyonunun, bir MPV’nin ferah iç alanının ve kompakt bir hatchback'in manevra kabiliyetinin bir arada sunulduğu açıklanıyor.

Uzunluğu 4.1 metrenin biraz üzerinde olan Captur, konsept versiyonundan daha çok yeni Clio ile benzer çizgiler sunuyor. Büyük Renault logolarına sahip olan araç, çift renkli yüksek gövdesi ve geniş kabiniyle iddialı bir Renault olarak tanımlanıyor. Yeni Clio ile aynı platformda tasarlanan otomobilin ayrıca, yol tutuşundan motor gücüne ve manevra kabiliyetine kadar en iyi düzeyde dinamik değerler sunduğu söylenmekte. Bunun yanında Captur’da bulunan benzinli ve dizel motorların sınıfının en düşük yakıt tüketimini ve CO2 emisyonunu (96g/km) sunduğu da iddialar arasında.

Teknik detayları henüz açıklanmayan Renault Captur markanın İspanya Valladolid'deki tesislerinde üretilecek ve Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

ÇOK OKUNANLAR