YENİ MODELLER › Renault Megane Estate, pratiklik ile sportifliği harmanlıyor

Renault Megane Estate, pratiklik ile sportifliği harmanlıyor

25 Şubat 2016 / 23:43 Fransız üretici en pratik Megane versiyonunu Cenevre’de GT donanımı ile gösterecek

Renault Megane Estate, pratiklik ile sportifliği harmanlıyor

Renault tamamen yeni station wagon gövdeli Megane Estate’i otomobilin Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak resmi tanıtımı öncesinde tanıttı. Avrupa’da şu anda satışta yer alan yeni Megane’ın daha pratik station wagon gövdeli versiyonu olarak betimlenecek olan otomobil Cenevre’de Megane Estate ürün gamının zirvesinde yer alan GT donanımı ile yer alacak.

Renault yeni modeli ile ilgili tüm detayları henüz açıklamamış olsa bile, yeni otomobilinin C segmentinde yer alan dört tekerlekten yönlendirme sistemine sahip ilk otomobil olduğunu altını çiziyor. Otomobilin bu sistem ile birlikte “virajlı yollarda kesin ve dinamik yol tutuş” sunduğunu iddia eden Fransız üretici, daha pratik versiyonda ayrıca önde daha geniş hava girişlerine, özel petek desenli ızgaraya, krom egzoz çıkışlarına ve agresif bir difüzöre yer vermiş.

Yeni Renault Megane Estate’in teknik detayları ile ilgili olarak da henüz herhangi bir bilgi mevcut değil, ancak otomobilin 100 bg, 130 bg ve 205 bg’lik TCe turbo benzinli ile 90 bg, 110 bg ve 130 bg’lik dCi turbo dizel olmak üzere üç benzinli ve üç dizel motor seçeneğine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR