GÜNDEM › Renault Symbol

Renault Symbol

02 Kasım 2012 / 01:27 Dünya prömiyeri İstanbul Autoshow 2012'de gerçekleştirilen yeni Symbol, Şubat ayında satışa sunulacak

Renault Symbol
Yıllardır Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobillerinden olan Renault Symbol baştan aşağı yenilendi. Yeni Dacia Logan ile büyük benzerlik gösteren yeni nesil Symbol, yeni iç mekanı, donanım özellikleri ve yeni motor seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Opsiyonel donanım listesi, cruise control, elektronik klima, geniş bir dokunmatik ekran ile USB ve bluetooth bağlantısından oluşan Renault R-NAV navigasyon sistemi gibi bir dizi teknolojik yenilikle zenginleştirilen yeni Symbol’de ABS, AFU, ESP, ASR, havayastıkları, ISOFIX çocuk koltuğu bağlama sistemi, emniyet kemeri ikazı gibi donanımlarsa standart olacak.

Yeni Renault Symbol’de benzinli motor seçenekleri olarak;  90 beygir gücünde 0.9 lt turbo ve 75 bg gücünde 1.2 litre atmosferik motorlar görev yapıyor. 75 bg gücündeki 1.5 dCi ise dizel seçenek olarak sunulacak. Bu motorların tümünün Euro5 normlarına uygun olduğu açıklanıyor.

Yeni Symbol 2013 yılının Şubat ayından itibaren 27.990 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarında, yıl içerisindeyse diğer pazarlarda satışa sunulmuş olacak.

ÇOK OKUNANLAR