FAYDALI BİLGİLER › Renault'da otomatik vites günleri...

Renault'da otomatik vites günleri...

05 Şubat 2012 / 13:28 Renault, Şubat ayında manuel ile otomatik vites arasındaki farkın yüzde 25’ini avantaj olarak sunuyor

Renault'da otomatik vites günleri...
Renault, Şubat ayında düzenlediği “Otomatik Vites Günleri” kapsamında düz vites ve otomatik vites arasındaki farkın yüzde 25’ini avantaj olarak sunuyor. Kampanya, Renault'nun benzinli ve dizel, otomatik vites seçeneği olan tüm modellerinde geçerli.

“Otomatik Vites Günleri” fırsatı Fluence, Megane HB, Megane Coupé, Megane Sport Tourer, Grand Scenic, Megane Coupé Cabriolet modellerinin benzinli, dizel EDC versiyonlarında bulunuyor. Ayrıca Fluence, Clio, Megane HB modelleri 1.6 benzinli otomatik vites, Latitude ve Koleos 2.0dCi otomatik vites versiyonlarında da bu fırsat müşteriye sunuluyor.

Diğer taraftan Renault'da Şubat ayı boyunca cazip kredi olanakları da bulunuyor. Renault, müşterilerine 48.000 TL tutarında krediye 48 aya kadar tüm vadeler için %0,99 sabit faiz oranı sunuyor. Bu fırsat kısa ve uzun vadeli kredi kullanımında tek bir faiz oranı ile avantaj sağlıyor.  Tüm bu fırsatların yanısıra markanın ticari modelleri Trafic ve Master için de özel olarak, 24.000 TL'ye 24 Ay, %0 faizli kredi kampanyası uygulanıyor.

ÇOK OKUNANLAR