YENİ MODELLER › S- Serisi Transeco zırhı kuşandı...

S- Serisi Transeco zırhı kuşandı...

15 Kasım 2013 / 07:54 Mercedes'in amiral gemisi olan S serisi, Magnum 357 yada M16 ile alacağınız darbelere karşı zırhlı!

S- Serisi Transeco zırhı kuşandı...

Dünya'nın bir çok ülkesinde üst düzey yöneticilerin, devlet adamlarının, bürokratların ve önemli olarak nitelendirilen insanların kullandığı Mercedes S serisini isterseniz Transeco zırhı donanımıyla satın alabilirsiniz.

Transeco'nun hazırladığı showroom aracı balistik korumanın 7. seviyesi olarak tasarlanmış. Zırh giydirme amacıyla kullanılan model S500L olarak tercih edilmiş.

Otomobilin A'dan Z'ye silah tahribatına maruz kalacak her parçası kurşun geçirmez olarak güçlendirilmiş. Otomobilin benzin deposu ve elektronik bir saldırıyla karşılaşabilme ihtimaline karşı tüm elektronik fonksiyonlarının yönetildiği bölümleri ayrı ayrı zırhla kuşanmış ve bu sayede kesintisiz güvenlik sunan bir otomobil haline gelmiş.

Zırhın haricinde otomobilin bazı önemli aksamlarındada değişikler gerçekleştirilmiş. Bunlardan bazıları ise yüksek performansa dayanıklı frenler, güçlendirilmiş amortisörler, patlasada en yakın lastikçiye kadar gidecek olan run-flat lastikler.

ÇOK OKUNANLAR