
S- Serisi Transeco zırhı kuşandı...
15 Kasım 2013 / 07:54 Mercedes'in amiral gemisi olan S serisi, Magnum 357 yada M16 ile alacağınız darbelere karşı zırhlı!

Dünya'nın bir çok ülkesinde üst düzey yöneticilerin, devlet adamlarının, bürokratların ve önemli olarak nitelendirilen insanların kullandığı Mercedes S serisini isterseniz Transeco zırhı donanımıyla satın alabilirsiniz.
Transeco'nun hazırladığı showroom aracı balistik korumanın 7. seviyesi olarak tasarlanmış. Zırh giydirme amacıyla kullanılan model S500L olarak tercih edilmiş.
Otomobilin A'dan Z'ye silah tahribatına maruz kalacak her parçası kurşun geçirmez olarak güçlendirilmiş. Otomobilin benzin deposu ve elektronik bir saldırıyla karşılaşabilme ihtimaline karşı tüm elektronik fonksiyonlarının yönetildiği bölümleri ayrı ayrı zırhla kuşanmış ve bu sayede kesintisiz güvenlik sunan bir otomobil haline gelmiş.
Zırhın haricinde otomobilin bazı önemli aksamlarındada değişikler gerçekleştirilmiş. Bunlardan bazıları ise yüksek performansa dayanıklı frenler, güçlendirilmiş amortisörler, patlasada en yakın lastikçiye kadar gidecek olan run-flat lastikler.
-
Renault Boreal de ülkemizde üretilecek OYAK ve Renault'nun 400 milyon Euro'luk yatırımının ikinci adımı olan Boreal tanıtıldı
-
N ateşi IONIQ 6'yı da sardı Hyundai, yüksek performanslı ikinci elektrikli model IONIQ 6 N'i "Goodwood Hız Festivali"nde tanıttı
-
Volvo XC60 makyajlandı Volvo’nun en çok satan SUV modeli XC60, 2026 model yılı için kapsamlı bir makyaja geçirdi
-
Toyota'nın hidrojenli ralli aracı etaplarda! Toyota, GR Yaris Rally2 H2 konseptini ilk kez Finlandiya Rallisi’nde etaplara çıkaracak
-
Skoda'nın satış adetleri artmaya devam ediyor Yüce Auto-Škoda, Türkiye pazarında yılın ilk yarısında 20.181 adetlik satış performansına imza attı
-
Eskişehir'den küresel hamle SWM ve JAC, Urzat ortaklığıyla Eskişehir’de üretime başlıyor. Hedef ihracat ve yüksek yerlilik...
-
Yeni BMW X3'ün beklenen versiyonu geldi BMW, Türkiye’ye özel 1.6 litrelik motor seçeneğiyle X3 20 modelini satışa sundu.
-
Makyajlı Renault Austral Türkiye'de... Renault Austral, büyük kardeşi Rafale ile benzerlik gösteren makyajlı tasarımıyla satışa sunuldu