
Skoda, Kodiaq RS ile gözünü premium'a dikti!
06 Mart 2025 / 23:59 Škoda’nın en güçlü içten yanmalı motora sahip RS modeli olan Kodiaq RS ülkemizde satışa sunuldu

Skoda'nın D-SUV modeli Kodiaq'ın RS rozetli en güçlü versiyonu 5.599.900 TL'lik fiyat etiketiyle Türkiye pazarına sunuldu. Yeni Škoda Kodiaq RS, sportif tasarımıyla dikkat çekiyor. RS modeline özel parlak siyah tasarım unsurlarına, aerodinamik olarak optimize edilmiş ön ve arka tamponlara ve görünür egzoz çıkışlarına, özel RS arka difüzöre ve 20 inçlik Elias alüminyum alaşımlı jantlara sahip olan Kodiaq RS, performans odaklı bir duruş sergiliyor. Otomobil ayrıca Full LED Matrix farlar ve Crystal Lightning imzalı ön ızgara ile şık bir görünüm sunuyor.

Yeni Škoda Kodiaq RS, sadece performansıyla değil, iç mekandaki sportif lüks anlayışıyla da fark yaratıyor. Siyah ve gri renklerin hakim olduğu kabin, yüksek kontrastlı kırmızı dikiş detaylarıyla sportif bir atmosfer sunuyor.

Yeni Škoda Kodiaq RS heyecan uyandıran motor sesiyle de dikkat çekiyor. Dinamik Ses Güçlendirme Sistemi, motorun gücünü ve karakterini daha belirgin hale getirirken, her hızlanmada farklı bir ses deneyimi sunuyor. Kodiaq RS, 265 HP güç üreten 2.0 TSI motoru ile performans ve konforu bir arada sunuyor. 7-ileri DSG şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan Kodiaq RS, 0’dan 100 km/s hıza sadece 6.3 saniyede ulaşırken, maksimum 231 km/s hıza çıkabiliyor.

Yeni Kodiaq RS’in gelişmiş süspansiyon ve şasi sistemi, DCC Plus teknolojisiyle her türlü sürüş karakterine özel 15 farklı sürüş ayarı sunarak her yol koşuluna uyum sağlıyor. Bağımsız iki valfli amortisör sistemi, sıkıştırma ve geri sekme sönümleme kontrollerini birbirinden ayırıyor.
Standart olarak sunulan Sürüş Modu Seçimi, sürücüye Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual ve Snow modları arasında seçim yapma imkanı tanırken, Off-Road modu ile zorlu arazi koşullarında bile üstün performans sunuyor. Kodiaq RS'te dört tekerlekten çekiş sistemi ve progresif direksiyon teknolojisi de mevcut.

-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.
-
Volvo’dan 2,5 milyon aracı kapsayan büyük güncelleme
Volvo Cars, 85 ülkeyi kapsayan kablosuz yazılım güncellemesiyle yeni Volvo Car UX arayüzünü kullanıcılarla buluşturuyor
-
GTI ruhu WEC mücadelesinde...
Team Peugeot TotalEnergies, 93 ve 94 numaralı Peugeot 9X8 için GTi mirasından ilham alan yeni tasarımını tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS