KAMPANYALAR › Skoda Şubat’ta da avantajlı!

Skoda Şubat’ta da avantajlı!

10 Şubat 2015 / 15:46 Çek üretici, Yeti ve Superb modellerinde 2.500 TL, Octavia ve Rapid modellerinde ise 1.000 TL takas indirimi sunuyor

Skoda Şubat’ta da avantajlı!

Şubat ayında Skoda modellerine ulaşmak daha kolay. Yeti, Superb, Rapid Sedan, Rapid Spaceback ve Octavia modelleri, sunulan kampanyalarla birlikte Skoda satın almak isteyenleri markanın yetkili satıcılarında bekliyor.

Geniş donanım seçenekleri ve verimli motorlarıyla markanın amiral gemisi olan Superb, 2.500 TL’lik takas indirimiyle, lükse ulaşmak isteyenler için büyük bir fırsat yaratıyor. Yenilenen yüzüyle Çek üreticinin SUV modeli Yeti de, 2.500 TL takas indirimiyle bir crossover sahibi olmak isteyenlere iyi bir olanak sağlıyor.

Skoda’nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Octavia, 1.000 TL’lik takas avantajıyla satışa sunulurken, yeni Rapid Spaceback ve geniş bagaj hacmiyle ailelerin beğenisini kazanan Rapid Sedan’da da 1.000 TL’lik takas indirimi fırsatı bulunuyor.

Takas indirimleriyle avantajlı fiyat kampanyası, 15 Şubat tarihine kadar devam edecek. Takas avantajlarının yanı sıra VDF’nin aylık %1,02 faiz oranlı kredi kampanyasıyla Skoda modellerine ulaşmak daha kolay olacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR