YENİ MODELLER › Skoda Yeti (makyaj)

Skoda Yeti (makyaj)

14 Ağustos 2013 / 20:27 Skoda'nın crossover modeli Yeti, markanın yeni tasarım çizgisine uygun bir yüze kavuştu

Skoda Yeti (makyaj)

Skoda'nın crossover modeli Yeti artık yeni bir yüze sahip. Skoda, çok sevilen yüzü artık eskimeye başlayan Yeti'nin bakışlarını markanın yeni tasarım çizgisine uygun hale getirdi. Yapılan makyajla birlikte çift parçalı farları terk ederek tek parça çift-xenon farlara kavuşan Yeti'de ayrıca artık gündüz farları da bulunuyor. Yerini alacağı modeldekinden daha sportif ve sert hatlı tamponlara sahip olan makyajlı Yeti'nin stop grubu da yenilenerek LED teknolojisine kavuştu.

Yeti, makyajla birlikte iki farklı görünümle alınabilecek. Her ikisi de 180 mm'lik zemin yüksekliği sunan bu iki versiyondan 'Off-road' seçeneği siyah tamponlar, kapı çıtaları ve alt korumalarla daha maceracı bir görünüm sunarken, 'City' seçeneğiyse gövde rengi tamponlar ve dış detaylarla şehirli bir duruşa sahip.

Makyajla birlikte arka görüş kamerasına, LED bagaj aydınlatmasına ve KESSY olarak adlandırılan anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine kavuşan otomobil, hacimleri 1.2  ve 2-litre arasında değişen 3 benzinli ve 4 turbodizel güç ünitesiyle sunulacak. Motor seçeneğine bağlı olarak 6-ileri manuel ya da 6 ve 7-ileri DSG şanzıman seçenekleri de sunacak olan otomobilin yine dört tekerlekten çekişli bir versiyonu da üretiliyor.

ÇOK OKUNANLAR