GÜNDEM › Skoda’nın ürün gamı artık beş yıldızlı!

Skoda’nın ürün gamı artık beş yıldızlı!

17 Aralık 2014 / 00:14 Yeni Fabia’nın Euro NCAP testlerinden beş yıldız alması ile markanın bütün modellerinin güvenliği tescillenmiş oldu

Skoda’nın ürün gamı artık beş yıldızlı!

Skoda tasarımıyla, sürüş kalitesiyle ve pratikliğiyle ön plana çıkmasının yanı sıra güvenlik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Son olarak tamamen yenilenen üçüncü nesil Fabia da, Euro NCAP çarpışma testlerinden beş yıldız elde etti. Böylece Skoda ürün gamında yer alan tüm otomobiller uluslararası alanda kabul gören ve bağımsız uzmanlar tarafından yapılan Euro NCAP testlerinden beş yıldız elde etmiş oldu.

Yüksek güvenlik seviyelerini karşılayan Octavia, Rapid, Citigo, Yeti, Superb, Roomster ve yeni Fabia modelleri, mühendislerin gerçekleştirdiği yoğun çalışma sonucu aktif ve pasif güvenlikler konusunda en yüksek seviyeye ulaştı.

Skoda elde ettiği derecelerle tüm yolcularını ve kullanıcılarını düşündüğünü kanıtlıyor. Bununla birlikte Skoda bunu sadece üst segment otomobillerde değil tüm ürün gamında aynı şekilde uyguluyor. Şehir otomobili Citigo’dan, küçük sınıftaki Fabia’ya, SUV sınıfındaki Yeti’ye ve lüks segmentteki Superb modellerine kadar her araçta yüksek güvenlik özellikleri göze çarpıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR