GÜNDEM › Toyota Hilux Türkiye turuna çıktı!

Toyota Hilux Türkiye turuna çıktı!

14 Ağustos 2016 / 03:53 Toyota’nın beğenilen pick-up modelinin ilk durağı Çeşme oldu

Toyota Hilux Türkiye turuna çıktı!

Pick-up pratikliği ile SUV konforunu bir arada sunmayı vaat eden Toyota Hilux Türkiye turuna çıktı. Pick-up modelin turdaki ilk durağı Çeşme oldu. Çeşme Marina’da kurulan iki katlı standı ziyaret eden otomobil severler Hilux ile tanışma fırsatı yakalarken, isteyenler ayrıca test sürüşü de yaparak bu Japon üreticinin pick-up’ının özelliklerini yakından tanıma imkanı da yakalıyor.

Hilux’ın Çeşme’de bir ay sürecek tanıtım etkinliğinde ayrıca hafta sonları da Ulaş Kurugülle ile quarted grubu da 19:00-21:00 saatleri arasında klasik müzik dinletisi sunuyor. Sürpriz sanatçılar ile devam edilecek aktivitede ayrıca; Hilux ile test sürüşü yapanlara “Hilux El Feneri” hatıra olarak hediye ediliyor. Toyota’nın pick-up modelinin test ve tanıtım aktiviteleri Çeşme’den sonra bir çok yerde de devam edecek.

Ocak-Temmuz dönemini kapsayan süreçte Türkiye’de toplamda 2.365 adetlik satışla segmentinde lider konumda bulunan Hilux, yılın ilk 7 ayındaki satış performansı ile Türkiye’de 2016 yılının en çok satan pick-up’ı olmayı hedefliyor. Sekizinci jenerasyonu ile 2015 Ekim ayında satışa sunulan Toyota Hilux, satışa çıktığı ilk ayda kaydettiği 727 adetlik satış ile 2009 yılından bu yana bir ayda en çok satılan pick-up olma başarısını da göstermişti.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR