
Toyota'dan Paris'e hibrit çıkarması
24 Eylül 2018 / 18:20 Toyota, bu yılki Paris Fuarı’na hibrit teknolojisine sahip yenilikleriyle katılacak...

Toyota, Ekim ayının başında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı’na hazır. Fuara hibrit teknolojisine ve yeni TNGA altyapısına sahip ürünleriyle katılacak olan marka, tamamen yeni station wagonu Corolla Touring Sports’un dünya prömiyerini de gerçekleştirecek. Yeni TNGA-C platformu üzerine inşa edilen yeni Corolla Touring Sports 1.8 litre ve tamamen yeni 2.0 litre hibrit motorlarla sunulacak. Toyota aynı zamanda Paris fuarında Corolla hatchback modelini de görücüye çıkaracak. Yeni RAV4’ün Avrupa prömiyeri de yine Paris’te gerçekleştirecek. TNGA-K platformu üzerine inşa edilen RAV4, yeni 2.5 litre hibrit motora sahip. Paris’te bir diğer önemli yenilik ise 14 yıl aradan sonra Camry’nin Avrupa’ya dönüşü olacak. Tamamen yenilenen model 2.5 litrelik hibrit motorla satışa sunulacak.
20 yıl önce ilk kez Paris’te gösterilen Yaris’in yıl dönümünü kutlamak adına özel olarak üretilen Y20 versiyonu da, 1998’deki ilk araçta kullanılan aynı altın sarısı renkle sergilenecek. Ayrıca burada ilk kez Yaris’in Toyota Gazoo Racing’in başarılı ralli sezonuna gönderme yapan ve sportif tasarımıyla öne çıkan GR Sport versiyonu da ilk kez gösterilecek. Fuarda, 2018’de Le Mans’ı kazanarak büyük bir başarı elde eden Toyota TS050 Hybrid LMP1 de, prestijli Le Mans kupasıyla birlikte yer alacak.
Fuarda 3 ayrı alanda bulunacak olan Toyota, birinci alanı “İmkansızı Dene” sloganıyla mobilite çözümlerine ve inovasyonlarına ayıracak. İkinci alanda ise Toyota’nın motorsproları aktiviteleri yer alacak. Üçüncü bölüm ise, kendi kendine şarj olan hibrit ürünler başta olmak üzere Toyota’nın yeni modellerine ayrılacak.
-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS